Skip to main content

TELENOVELĂ. Prima TV va difuza cel mai nou titlu Televisa, care a avut premiera mondială în aprilie

 
Telenovele Prima
Telenovele Prima

Prima TV va avea o telenovelă pentru segmentul de zi al grilei de vară. Postul TV a semnat un contract cu Televisa pentru a difuza cel mai nou titlu din portofoliul companiei sud-americane. Prima TV este primul post european care va difuza titlul.

Publicitate

Titlul pe care îl va difuza Prima TV, în grila de vară, este Dragoste şi ură (titlul original: Lo Imperdonable).

Telenovela Dragoste şi ură a fost lansată în Mexic, pe 20 aprilie. Cu o cotă de piaţă de 32%, a fost cea mai urmarita productie in ziua lansarii din ultimii doi ani. Serialul a avut premiera şi în Statele Unite, pe 18 mai.

Televisa este cel mai important producător şi distribuitor de telenovele din America Latină si una dintre cele mai mari companii media la nivel mondial, cu titluri distribuite în peste 150 de ţări. Din titlurile semnate de Televisa: Inimă sălbatică, Maria Mercedes, Esmeralda, La Usurpadora, Rubi, Teresa, Amor real, Sortilegio, Rebelde.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moldoveanul moldoveanul
    Inseamna ca a venit vremea sa fii emo si sa te....auto-aranjezi
  • Ciprica Ciprica
    ciprica ai un nou nume in fiecare zi :)))))
  • Giorgi Giorgi
    Nu cred ca va merge bine si va avea rating pe Prima Tv,daca il dadeau pe Acasa Tv cu siguranta mergea bine si avea rating,2 pct tot avea,sigur dp o luna il va scoate din grila asa cum a facut si cu serialul portughez Legaturi de sange.
  • pArA pArA
    Televisa numai e ce a fost ... telenovelele sud americane , in general , nu prea mai prind pt ca publicul a fost suprasaturat , Acasa a difuzat ani intregi cele mai bune titluri , acum ca treaba numai merge au dat-o si ei pe turcesti ... Deci , nu cred ca PRIMA va avea mare succes cu telenovela lor , dar totusi e posibil sa se descurce mult mai bine ca alte progame din grila lor.
  • Vlad Vlad
    Era si timpul ca cineva sa mai difuzeze telenovele de la Televisa. Sper doar ca Prima Tv va difuza aceasta productie in prime-time.
  • Iulian Iulian
    BRAVO PRIMA TV!
    Vrem ceva nou.. Ne-am saturat de Ferma, Poftiti, talente si telenovele turcesti..

    P.s.: Acasa are telenovele, dar sunt urate.

    Succes PRIMATV!

Trimite un comentariu

sus