Skip to main content

LICITAŢIE. Televiziunea publică are mare nevoie „aplaudaci”. Câţi oameni caută pentru emisiunile sale

 
TVR
TVR

Televiziunea Publica are nevoie de serviciile unei firme specializate pentru asigurarea publicului participant la emisiunile pe care le realizeaza, potrivit unui anunt postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Publicitate

Numarul estimat de personal necesar este de aproximativ 700 de persoane pe lună, potrivit documentatiei. Contractul se va încheia pe o perioadă de un an de la data semnării acestuia si are o valoare estimata fara TVA de 145.000 de lei (peste 32.000 de euro).

Detaliile prezentate de TVR cu privire la aceasta licitatie:

In funcţie de modificările care vor surveni în grila de programe, numărul de persoane se poate modifica în plus sau în minus.

Solicitarea numarului de persoane se va face de catre Producatorul emisiunii si va cuprinde:

• numele emisiunii, data de desfasurare si ora la care persoanele trebuie sa fie in interiorul SRTv (cu minim o ora inainte de inceperea emisiunii);

• durata filmarilor in ore pentru fiecare zi de filmare/editie in parte;

• daca emisiunea este inregistrata sau in direct;

• numarul de editii care se vor desfasura in cazul emisiunilor inregistrate;

• numarul de persoane necesar pentru fiecare editie/filmare in parte;

• structura grupului de persoane (varsta, sex);

• vestimentatia necesara;

• date de contact ale Producatorului emisiunii ( telefon, fax, e-mail);

• date de contact ale Sefului de Productie ( telefon, fax, e-mail);

• orice alte date necesare.

Comanda se va comunica in mod direct cu cel putin 4 zile inainte de desfasurarea efectiva a editiei si va fi confirmata primirea acesteia de catre Prestator.

Preţul pentru serviciile de figuratie prestate de o persoană este calculat în functie de durata filmarilor şi tarifele prevazute în oferta adjudecata.

Prestatorul se obliga ca tinuta vestimentara a persoanelor care presteaza servicii de figuratie sa fie una decenta, adecvata emisiunii la care acestia participa, sa consulte realizatorul/producatorul emisiunii asupra tinutei acestora, eliminand orice obiect de imbracaminte sau accesoriu care ar putea da nastere la confuzii sau ar putea fi considerat mijloc publicitar.

Preţul pe persoană/pe zi de filmare va fi cel din oferta adjudecată.

Oferta financiară va fi exprimată in Lei fara TVA.

Prestatorul garanteaza SRTv. Pentru fiecare persoana care are aport conform prezentului contract, indeplinirea urmatoarelor obligatii:

- sa interpreteze rolul la nivelul cel mai inalt al capacitatii sale artistice si sa-si pastreze infatisarea stabilita a personajului pe toata durata filmarii rolului respectiv

- sa se conformeze intocmai indicatiilor artistice ale echipei redactionale, producatorului sau a organizatorului sau regizorului productiei TV din partea SRTv.;

- sa utilizeze si sa pastreze cu grija recuzita, costumele si accesoriile de machiaj incredintate de catre SRTv.;

- sa respecte normele de reglementare in audiovizual;

- sa respecte normele PSI;

- sa respecte si sa-si insuseasca normele de protectie a muncii puse la dispozitie de SRTv si sa-si asume responsabilitatea pentru instruirea publicului figurant la aceste norme. Prestatorul va asigura un reprezentant la locatia de filmare pe tot parcursul desfasurarii activitatii ce face obiectul prezentului contract.

Reprezentantul va avea rolul de coordonator-animator conform indicatiilor artistice ale realizatorului/producatorului emisiunii.

Coordonatorul va fi inclus in numarul de persoane solicitate de catre SRTv. Pentru fiecare grup de maxim 50 persoane Prestatorul va pune la dispozitie un coordonator.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sfetcu Sfetcu
    Buna ziua mar interesa si pe mine sa aplaud la o emisiune cam cat este pretul
  • david david
    Pai e plina televiziunea de aplaudaci. Indiferent de putere, ei aplauda. De ce mai cauta?!
  • Livia Pila Livia Pila
    Sa il aplaude pe Stelian Tanase cind va fi gonit din TVR si saltat de DNA?

Trimite un comentariu

sus