Skip to main content

Titi Dincă, numit producător general al TVR, în locul lui Cristian Zgabercea

 
titi-dinca_12084800
titi-dinca_12084800

Titi Dincă a fost numit astăzi de către Stelian Tănase, şeful TVR, pe funcţia de producător general al postului public. Acesta îi ia locul lui Cristian Zgabercea care a fost suspendat la cerere „din motive personale”, la câteva săptămâni după ce a fost trimis în judecată într-un dosar ce vizează mai multe fapte, printre care şi evaziune fiscală.

Publicitate

„După consultarea cu colegii mei, numele cel mai des pomenit, care ar putea să asigure continuitatea, pentru că are o experienţă, cunoaşte situaţia în TVR, oamenii, departamentele. Acesta a fost criteriul. Cineva care poate de astăzi să intre la butoane şi să se ocupe de probleme”, a declarat Stelian Tănase, fiind întrebat de presă care au fost criteriile de selecţie.

Titi Dincă este jurnalist senior la TVR şi realizator de emisiuni. În prezent, acesta realiza la TVR International o emisiune de travel. Dincă este angajat la TVR încă din 1990.

Reamintim că Cristian Zgabercea a solicitat, în urmă cu 2 zile, suspendarea din funcţia de producător general al TVR, invocând „motive personale”. Cristian Zgabercea, care a fost în trecut şi consilier al lui Nicuşor Constantinescu, a fost trimis în judecată, la jumătatea lunii aprilie, pentru complicitate la abuz în serviciu (2 infracţiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Inculpaţii, printre care Zgabercea şi Nicuşor Constantinescu, ar fi produs un prejudiciu de opt milioane de euro, se arată într-un comunicat DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Dumitrescu Lucia Dumitrescu
    Dle Dinca,eu am o moneda cu Regele Mihai I si pe verso este Stefan cel mare si scrie MOLDOVA LUI STEFAN IN VECI A ROMANILOR.Daca nu as tine asa mult la ea i-as trimite-o lui Dodon.
  • Observator Observator
    Răul cel mai mic! Cel puţin Titi Dincă, înainte de '89, era redactor (studii superioare), pe când tov. Zgabercea, (studii medii), lucra la...Filmotecă, "şef" peste cutiile cu role de film!
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Dinca e o relicva pedelista. Lazescu cind se intoarce? Dar doamna colonel Culcer?
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    O ramasita lazesciana. Lazescu cind se intoarce? Dar doamna colonel Culcer?
  • Jew Jew
    Apocalipsa TVR e aproape. Titi Dinca mai lipsea din peisaj.
  • Horea Horea
    Cel de Sus ( Doamne, Doamne) nu uita, aproape niciodata, pe cei care au trudit in gradina lui pământeană.

    Or Titi Dinca are radacinile adanci in acest tărâm.
  • dew dew
    Abia acu imi dau seama cat de fraier/naiv/ageamiu e Stelica in treburile TVR. il fac baietii din poignet...daca ar fi inteles ca trebuie sa se debaraseze de toti fostii sefi din generatia 90-2000 poate avea o sansa sa faca treaba la TVR...da oricum el e condamnat, la fel si televiziunea publica condusa de clanuri politico-interlope...

Trimite un comentariu

sus