Skip to main content

TVR ia la controlat contractele de licenţe sportive

 
tvr
tvr
Consiliul de Administraţie al TVR  ia la puricat achiziţiile transmisiunilor sportive. Mai exact, în ultima şedinţă a conducerii TVR, membrii CA ai TVR au auprobat constituirea unui grup de lucru ce se va ocupa de analizarea şi evaluarea „tuturor contractelor de achiziţie licenţe sportive încheiate de SRTv şi aflate în derulare”.
Publicitate
Grupul de lucru care se va ocupa de analizarea şi evaluarea achiziţiilor sportive este format din Emil Hossu Longin (şeful sportului din TVR), Dragoş Bocănaciu, Constantin Şerbu, Camelia Pătru, Monica Stoicescu, Lucian Romaşcanu, Liviu Nicolescu, Cătălin Blebea şi Adrian Bucur (membru în CA)

Raportul care va rezulta din această evaluare ar trebui prezentat conducerii TVR în luna iunie, potrivit documentului din şedinţa CA care a avut loc săptămâna trecută.
Totodată, Consiliul de Administraţie al televiziunii publice a aprobat săptămâna trecută eşalonarea plăţilor pentru UEFA din contractul Champions League 2012-2015 pentru perioada aprilie-septembrie 2015.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru manciu doru manciu
    Atentie! Nu carecumva Raportul final sa fie scris de Bucur Adrian! Asta are probleme cu cratima. Si nu numai!
  • Adi Adi
    Dumnezeule mareeee! Adica Hossu este cel care a semnat contractele si tot el este in comisie??? El se evalueaza pe ...el insusi??? Si Bocanaciu ala nu e tot la sport? Nu e ala care a facut praf meciurile de la mondiale?? Numai la TVR se putea intampla asa ceva!!
  • Livia Pila Livia Pila
    Iar Bucur? Dar falsul prin care a ajuns Bucur senior jurnalist nu e controlat? Dar contractele impuse de Stelian Tanase cu Dinescu, cu Sorin Avram, cu Nistorescu, cu Miruna Munteanu nu sunt verificate?

Trimite un comentariu

sus