Skip to main content

Un angajat al Pro TV, înjunghiat. Incidentul a avut loc în apropierea sediului televiziunii

 
Pro TV
Pro TV

Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost înjunghiat, luni, de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii, potrivit unor surse din Poliţie, scrie Mediafax.

Publicitate

Conform surselor citate, victima se numeşte Alin Floroiu şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV. Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon”, iar poliţiştii Secţiei 8 au declanşat o anchetă şi încearcă identificarea şi prinderea agresorului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    A trimis Felix pretenasii din "locuinta de vacanta" peste astia de la PRO ... de ciuda ca Antenutza nu mai pupa locul unul decat de "sarbatori" ...
    Urmeaza un incident asemanator cu un angajat al Kanal D , ca si astia il supara pe Felix ca dau numa seriale turcesti si cam incurca Antenutza si la locul 2.
  • iulia1 iulia1
    Cred ca agresorul este un apropiat al lui Felix.

Trimite un comentariu

sus