Skip to main content

VIDEO - SpotON. Mircea Dinescu, vedetă în noul spot Selgros, iar reclama la Muştarul Tecuci de la Olympia vorbeşte despre efectele nebănuite ale ofertelor la produse exotice 

 
mustar Tecuci
mustar Tecuci

Poetul Mircea Dinescu a dat cel mai lung autograf pe hainele unui bucătar în noul spot Selgros, Dorna a lansat o nouă campanie TV în care apar şi noile ambalaje de apă plată şi minerală. Muştarul de Tecuci de la Olympia spunea poveste a românului care aşteaptă o masă tradiţională şi se trezeşte cu caracatiţă, pentru că „era la reducere”.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre noutăţile publicitare ale ultimei săptămâni. Rubrica SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Ce a gătit soţioara mea astăzi?, întreabă soţul nerăbdător. „Mazăre...cu caracatiţă”, îi răspunde ea. „Era la reducere”, a mai adăugat ea. Soţul închide în sec şi adaugă peste caracatiţă o lingură generoasă de muştar de Tecuci.
  • După Dan Bittman a venit rândul lui Mircea Dinescu să apară în campania TV. Dinescu se întâlneşte cu un bucătar Selgros căruia îi dă un autograf pe haine lung „cât o zi de post”.
  • Golden Brau îi invită pe români să spună poveşti pe site-ul mării de bere (www.goldenbrau.ro).

Muştar Tecuci

Selgros - Mircea Dinescu

Dorna

Golden Brau

Lidl

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus