Skip to main content

Agenţia care s-a ocupat de campania Antena 1 "Donez Roşu pentru România", aproape 20 de premii la festivalul Golden Hammer

 
Doneaza Rosu
Doneaza Rosu

VIDEO. Agenţia Geometry Global a câştigat 17 premii la festivalul creativităţii internaţionale Golden Hammer 2015, de la Riga, Letonia. Dintre premii, opt au fost luate pentru campania Donează roşu pentru România, derulată împreună cu Observatorul Antenei 1. Alte premii au fost luate pentru campania Read a tree. Save a book (Citeşte un pom, salvează o carte), făcută de agenţie pentru pentru elefant.ro.

Publicitate

Detalii, în continuare:

PALMARES. Agenţia Geometry Global a câştigat un premiu Silver, zece premii Gold, două premii speciale şi două premii Grand Prix la Riga. Ea a fost numită "Best Communication Agency of the Year" şi "Best PR Agency of the Year".

Fără roşu

”Donează roşu pentru România” sau ”The RBG News” este campania de mobilizare socială lansată de Geometry Global Bucharest împreună cu Observatorul Antenei 1. Scopul: să determine românii să doneze sânge.

”Donează roşu” este mesajul sub care au fost difuzate imaginile în cadrul jurnalului Antena 1, fără culoarea roşie, în săptămâna 28 aprilie – 2 mai, timp de trei minute pe zi.

Online, românii pot susţine în continuare cauza accesând aplicaţia de pe Facebook ”Donează roşu pentru România”: utilizatorii pot găsi cel mai apropiat centru de donare şi îşi pot schimba poza de profil cu sloganul campaniei.

Campania a câştigat opt premii, la categorii precum social, media, relaţii publice, dintre care cinci Gold, două Grand Prix şi un premiu special.

Citeşte un pom. Cum?

Cea de-a doua campanie Geometry premiată la Golden Hammer a fost făcută pentru site-ul elefant.ro.

Împreună cu elefant.ro, Geometry Global Bucharest a lansat aplicaţia ”Read a tree. Save a book”. Mecanismul: cei care folosesc aplicaţia pot scana orice copac şi, în schimb, primesc gratuit cărţi digitale de la elefant.ro. Campania a câştigat cinci premii Gold.

read a tree

Categoriile, premiile si campaniile castigatoare de catre Geometry Global Bucharest la Golden Hammer 2015:

Media: Gold, "Read a Tree. Save a Book"
Media: Gold, "The RGB News"
Media: Grand Prix, "The RGB News"
Promo and activation: Gold, "Read a Tree.Save a Book"
Campaigns: Gold, "Read a Tree.Save a Book"
Communications Folder Special Award [un punctaj total la categoriile de pana atunci]
PR: Gold, "The RGB News"
PR: Gold, "The RGB News"
PR: Gold, ”The RGB News"
PR: Grand Prix, "The RGB News"
PR Special Award, "The RGB News"
Interactive: Silver, "Donate KM"
Interactive: Gold, "Read a Tree. Save a Book"
Social: Gold, "The RGB News"
Social: Gold, "Read a Tree"

Best Communication Agency of the Year

Best PR Agency of the Year

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus