Skip to main content

Cabral va prezenta o emisiune-concurs, la Pro TV: Ce spun românii

 
Cabral
Cabral

Pro TV va lansa în această vară o nouă emisiune-concurs Ce spun românii. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, iar gazda va fi Cabral. De program se ocupă Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Game show-ul Ce spun românii reprezintă o competiţie între două familii, miza fiind premiile puse în joc. Membrii familiilor vor trebui să ghicească cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări adresate unui eşantion de 100 de persoane, alese aleatoriu.

Fiecare ediţie va avea şase runde de întrebări, iar fiecare răspuns ghicit va aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. La finalul celor cinci runde, familia cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda bonus contra cronometru, unde poate câştiga bani în plus.

Familia învingătoare se califică în show-ul din ziua următoare, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine un premiu special.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Matei Nicolae Matei Nicolae
    Buna ziua, ma uitam intamplator la emisiunea ,, Ce spun romanii" si am ramas surprins de intrebarea pusa de dl. Cabral cu privire la ,,instalator''
    Ce nu inteleg eu, despre ce fel de instalator era vorba?
    -instalator sanitar;
    -instalator de incalzire centrala;
    -instalator ventilatorist;
    -instalator electrician;
    -instalator frigotehnist;
    -instalator termopane;
    - si tot asa lista continua conform C.O.R.
  • Andre Andre
    Ferma Vedetelor, Sunt vedeta, scoate-ma de aici!, supertrip si altele.
  • Iulian Iulian
    In toamna.
    Luni-Marti: MasterChef
    Miercuri: Visuri la Cheie
    Joi: Las Fierbinti
    Vineri: Vocea Romaniei
    Sambata: FILM
    Duminica: Tumble - un show de duminica, in familie, cica..:)
  • Iulian Iulian
    Te inseli. Serialul se va difuza sambata, duminca, luni, marti. Dupa ce se termina Poftiti pe la noi si Insula Iubirii
    Miercuri 20.30(In puii mei), 21.30(Te pui cu blondele?)
    Joi - Film
    Vineri, 20.30 - Splash! Vedete la apa
    .
    Si ce este asa rau ca vor difuza seriale turcesti?
  • Florin Florin
    eu zic ca sunt multe formate foarte asemanatoare, mai ales pe hartie. ma gandesc la Supertrip care pe hartie suna 100% ca The Amazing Race, dar daca te uiti la show-ul din UK vezi ca e foarte diferit. asa ca trebuie vazut intai despre ce este vorba.

    cat despre alegerea Vicai, eu nu as numi-o tocmai neinspirata. show-ul ala pare ca va fi despre opinii, dezbateri. sunt show-uri foarte la moda pe afara, care la noi inca nu au prins. intr-un show din asta trebuie sa existe intotdeauna o persoana cu care cei de acasa sa nu fie de acord. Vica poate fi persoana asta. ceea ce conteaza e sa existe si cineva care sa ofere opiniile traditionale. din ceilalti 3 se va gasi cineva.
  • Florin Florin
    si care sunt incercarile alea esuate? :))
  • pArA pArA
    E 90% acelasi format ca FamiliaDA , care a fost pe A1 ... sper doar ca PRO-ul sa aduca un plus formatului daca chiar au decis sa ia un format care a mai fost facut , cea ce trebuie sa recunoastem e un pic dezamagitor , pentru ca lumea e obisnuita ca PRO-ul sa inoveze si nu sa copieze ce sa mai facut ...

    Cabral e o alegere decenta ca prezentator , daca luam in calcul celelalte alegeri neinspirate de genul Vica & co la show-ul monden din aceasta vara ...
  • Dan Dan
    Asta nu e family feud sau "familiaDa" de pe antena 1? :)) Pro Tv, chiar nu mai ai inspiratie. Atatea incercari esuate, de ce oare se mai chinuie? Pentru mine s-a naruit tot farmecul din jurul acestei televiziuni, au distrus spiritul pro si l-au aruncat la gunoi...
  • Florin Florin
    e o idee buna. Kanal D a ajuns asa departe tocmai pentru ca principalele posturi concurente nu se atingeau de telenovele turcesti. acum publicul se va imparti, iar Kanal va fi nevoit sa gaseasca alte programe care sa o mentina in top.
  • Expertul, Expertul,
    @geo, Cabral este angajatul ProTV! Care e problema ta?
  • Expertul, Expertul,
    Dupa succesul obtinut de AcasaTV si kanal d cu seriale turcesti si antenuta 1 va difuza in Prime Time serialul turcesc Prizoniera Dragostei. Foarte probabil! serialul va fi difuzat lunea si martea, dupa ce se incheie poftiti pe la noi.
  • geo geo
    Cabral cu nevăstă-sa...și alții din anturajul lor...sunt cumva angajați ai Pro tv - ului ?
    de nu scăpăm o dată de ei...
  • alex alex
    De Tumble nu se mai aude nimic ?
  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea va fi de la ora 18.00, dupa ce Maruta pleaca in vacanta. Vara sunt putini bani pe piata de publicitate si nu renteaza sa investesti in formate foarte scumpe. Noile show-uri sunt potrivite pentru vara! La toamna revin formatele scumpe: MasterChef, Vocea Romaniei, Las Fierbinti si Extreme Makeover.
  • Florin Florin
    @ an : anul acesta au fost cele mai bune semifinale. ce legatura are locul de unde au transmis? conteaza ca fac ceva total diferit. :)) cauta altceva.

    in rest, nu pot spune ca vreunul din formate mi-a atras atentia, dar asta nu inseamna ca ele nu pot fi emisiuni bune. din ce am observat eu toate emisiunile aduc ceva nou pentru intervalul de difuzare, ceea ce ar trebui sa fie bine. pana acum se tot cerea diversitate. vara asta se pare ca va exista si Protv merita pana la proba contrarie sustinut pentru asta.

Trimite un comentariu

sus