Skip to main content

Cabral va prezenta o emisiune-concurs, la Pro TV: Ce spun românii

 
Cabral
Cabral

Pro TV va lansa în această vară o nouă emisiune-concurs Ce spun românii. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, iar gazda va fi Cabral. De program se ocupă Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Game show-ul Ce spun românii reprezintă o competiţie între două familii, miza fiind premiile puse în joc. Membrii familiilor vor trebui să ghicească cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări adresate unui eşantion de 100 de persoane, alese aleatoriu.

Fiecare ediţie va avea şase runde de întrebări, iar fiecare răspuns ghicit va aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. La finalul celor cinci runde, familia cu cele mai multe puncte va câştiga şi se va califica la runda bonus contra cronometru, unde poate câştiga bani în plus.

Familia învingătoare se califică în show-ul din ziua următoare, iar dacă aceasta reuşeşte să câştige cinci show-uri consecutive, obţine un premiu special.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    probabil va fi in locul lui Maruta. ar fi al doilea an cand Cabral ii tine locul pe timpul verii, dar anul trecut audientele au dezamagit.
  • Gabriel Gabriel
    Familiada 2
  • an an
    nu cumva a fost pana acum pe Antena1 - familiaDA ... emsiunea prezentata de Selesi... speram la mai multa originalitate din partea Pro, cu toate ca au sanse sa le iasa mai bine avand in vedere ca e totusi ProTv cu sau fara oamenii si studiourile de pe timpuri... oricum ProTv a ajuns un pic cam naspa avand in vedere ca au recurs sa realizeze Romanii au Talent din studiourile in care emitea OTV-ul (vezi: Otv: http://i.ytimg.com/vi/uL8LJzArp08/maxresdefault.jpg ; prOtv: http://assets.sport.ro/assets/protv/2015/05/23/image_galleries/42936/finalisti-romanii-au-talent-2015-semifinala-3-cine-a-mers-mai-departe_size19.jpg)

Trimite un comentariu

sus