Skip to main content

PE SCURT. Dana Rogoz face deserturi pentru Dr. Oetker

 
Dana Rogoz
Dana Rogoz

Dana RogozDana Rogoz se alătură platformei www.ladesert.ro lansat de Dr. Oetker. Vedeta TV va găti deserturi din Mixurile de la Dr Oetker. „Misiunea platformei este convingerea femeilor, acaparate de viaţa profesională tot mai solicitantă şi convinse de ideea că este dificil să găteşti dulce, că prepararea prăjiturilor în casă este un deziderat uşor de atins.”, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Publicitate

Lansarea platformei este susţinută de o campanie de comunicare derulată pe ladesert.ro, pe blogul şi pagina de Facebook a Danei Rogoz, în offline şi în print. Platformei i se vor adăuga pe parcurs noi funcţionalităţi printre care blog, abonare la newsletter, filtrare de conţinut şi program de loialiate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    ce mai campanie de Publicitate. am vazut Reclame la Dr.Oetker de cand eram copil mic, si eu si Familia mea am incercat produsele lor (praf de copt, niste zahar, crema de budinca, crema pentru tort, etc), si zic ca sunt bunicele... sunt curios sa vad cum va merge campania asta Publicitara, cineva are niste simpatie pentru dana rogoz cumva???? probabil va prinde la toate casnicele care se uita pe Acasa tv si Kanal D. daca nu, nu as fi surprins daca Dr,Oetker il va aduce si pe Hor(ror)ia Varlan sa faca niste Publicitate.

Trimite un comentariu

sus