Skip to main content

Daniela Crudu va fi Burlăciţa în noul sezon al reality-show-ului de la Antena 1

 
Copyright Mihai Stetcu_Burlacita 4_
Copyright Mihai Stetcu_Burlacita 4_

Copyright Mihai Stetcu_Burlacita 4_
Copyright Mihai Stetcu

Publicitate

Asistenta lui Dan Capatos de la Un show păcătos este Burlăciţa. Daniela Crudu va fi piesa centrală în noul sezon al emisiunii „Burlăciţă” de la Antena 1. „Eu recunosc că această emisiune îmi vine ca turnată. Îmi doream de mult să fiu ”Burlăciţa” şi de fiecare dată când urmăream sezoanele trecute ale emisiunii îmi imaginam cum ar fi să fiu eu acolo şi ce le-aş face băieţilor care vin în emisiune”, declară aceasta.

Noul sezon al reality show-ului de la Antena 1 se va filma de data aceasta în Italia. Până acum, emisiunea le-a avut burlăciţe pe Bianca Drăguşanu şi pe Andreea Mantea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • leonard leonard
    daca-si da chilotii jos la primul episod o sa aiba audienta. hahahaha
  • Florin Florin
    @ Iulian : ma refeream si Burlacul. Nu am urmarit indeaproape concurentii, dar parca nici ultimul Burlacul nu s-a incheiat bine. In general, cu alegeri precum Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu si modificari de protagonist in mijlocul sezonului, emisiunea a lasat in urma o imagine nefavorabila care poate nu este adevarata. asta nu schimba faptul ca emisiunea are audiente slabe.
  • pArA pArA
    Iuliane tata ... nu mai incerca sa o dai alba cand de fapt e neagra ... singura diferenta dintre Dragusanu si Mantea e ca prima are deja kilometrajul dat peste cap , iar a 2-a e pe la 500.000km ... sunt amandoua o apa si un pamant , de Cruduta ce sa mai zic , la fel ... poti lejer sa le iei pe toate cu tine in avion si sa sari cu ele , ajungi in siguranta la sol :) ... era si un proverb , ceva de genul "din , nu faci fete de casa" :)

    A1 se pare ca mizeaza in mare parte doar pe emisiuni de gossip/scandal/monden , pline de cocalari si pitzipoance , de la formate gen Burlacul & Burlacita si Insula "Cocalarilor" pana la consacratele Un Show Pacatos , Mireasa bla bla bla si Acces DinRect.
  • Florin Florin
    De ce? :)) Emisiunea asta a avut vreodata audienta decenta de al doilea post tv din Romania? Daca da, s-a intamplat cu mult timp in urma pentru ca eu nu imi amintesc. In loc sa incerce lucruri noi pentru prime time, ei continua sa produca aceleasi formate care i-au adus pe 3. Si cui ii mai pasa? A incercat cineva din emisiunea asta sa fie un cuplu macar o saptamana dupa terminarea filmarilor? Stiu ca reality show nu este egal cu realitatea, dar totusi trebuie sa existe o minima credibilitate. Cand si concurentilor le este clar ca nu exista o miza, jocul nu mai are ce sa ofere telespectatorilor.

Trimite un comentariu

sus