Skip to main content

Decizie definitivă. Înalta curte a menţinut decizia CNA de retragere a licenţelor Guerrilla

 
Guerrilla Logout
Guerrilla Logout

Realitatea Media a pierdut, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), procesul în care cerea anularea deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) prin care au fost retrase licenţele Radio Guerilla, hotărârea instanţei fiind definitivă, scrie Mediafax.

Publicitate

CNA a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013, din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial - Realitatea Media SA -, ci de o altă societate - Expresiv SA. Legea audiovizualului prevede că CNA retrage licenţa audiovizuală dacă se încalcă normele privind regimul proprietăţii.

În 7 octombrie 2013, Realitatea Media SA a dat în judecată Consiliul şi a cerut anularea Deciziei CNA numărul 500 din 2013 prin care au fost retrase licenţele Guerrilla. Decizia CNA a fost atacată cu o acţiune în contencios administrativ, care a fost respinsă în primă instanţă (la Curtea de Apel Bucureşti), însă Realitatea Media a făcut recurs, care s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După această decizie definitivă, Consiliul Naţional al Audiovizualului poate organiza un concurs pentru atribuirea licenţelor libere.

„Cred că 'Binili Învingi!' în cazul Guerrilla şi de acum o să strângem oastea împrăştiată pe diferite metereze şi vom veni cu caietul de sarcini cel mai potrivit pentru a ne lua licenţele şi eterul înapoi. Guerrilla nu moare şi nu se predă!", a declarat pentru sursa citată, Liviu Mihaiu, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    Rusine Mihaiu si Dobro,voi sunteti in stare sa omorati orice proiect.
    Mars!
  • iulia1 iulia1
    Sa scoata odata frecventele Guerrilla la concurs. Daca vor veni cu un proiect bun le vor lua inapoi. Macar in orasele mari. Cam greu se va reuni gasca Guerrilla, fiecare si-a facut cate un radio in eter sau in online.
  • ion ion
    Credca Dobrovolsky a inceput sa se agite deja :)) Dupa ce a dat-o'n gard si cu fostul Gold FM... abia asteapta sa decoleze de acolo.. poate mai gaseste Mihaiu un fraier de mult pt. inca un "nou" proiect :)))))))

Trimite un comentariu

sus