Skip to main content

Emisiune nouă. Vorbeşte lumea, din vară, la Pro TV

 
Vorbeste lumea
Vorbeste lumea

Vorbeste lumeaPro TV anunţă o nouă emisiune estivală, Vorbeşte lume, o producţie despre „culisele evenimentelor mondene”. În comunicat, nu se menţionează care vor fi gazdele emisiunii, însă din informaţiile Paginademedia.ro, printre numele care vor fi la cârma acestei producţii se numără Răzvan Fodor şi Vica Blochina.

Publicitate

„Emisiunea le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar şi informaţii despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăţi despre vedetele preferate, sfaturi şi trucuri pentru reţete delicioase şi sănătoase şi cele mai bune tratamente de înfrumuseţare.”, anunţă postul de televiziune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Doamne,ce cauta Blochina ,strica tot.i mi place formatul dar nu ma pot uita din cauza ei.nu are talent,este enervanta si nesuferita.nu se poate sa nu mai apara???
  • ProTV 2015 | maraseuitalatv
    […] acelaşi timp pe perioada verii se pare că CME vor să continue cu reality show-urile şi alte show-uri de divertisment. Astfel postul mizează pe succesul emisiunilor anterioare în timp ce experimentează cu emisiuni […]
  • Iulian Iulian
    O sa mature Acces Direct pe jos cu ei daca o sa fie de la 17:30, iar daca o sa fie de la 16:00, nu vad romanii sa fie cu sutele cu ochii pe TV la o emisiune cu "vedete", din care prezentatorii sunt doar Razvan si Sore asa-zise vedete, iar Vica si Nadine le putem numi "vedete de carton"
  • marina marina
    mda, ca parca nu erau destule emisiuni cu vedete de carton la TV. Emisiuni mai de Doamne-ajuta mai are de gand sa faca cineva?
  • Florin Florin
    pare o emisiune plictisita precum cea de vara trecuta. iar va face Acces direct audiente enorme, dupa ce La Maruta s-a descurcat destul de bine in ultimile doua luni.
  • iulia1 iulia1
    Răzvan Fodor și Vica Blochina ??? Astia de la Pro chiar nu mai au oameni ?
  • pArA pArA
    Mi se pare ca sunt si prosti rau ... dupa ce Vica a avut parte de 95% comentarii negative din partea celor ce au urmarit Ferma Vedetelor ... acum PRO-ul o pune la carma unui show , stiu ca scrie ca e neconfirmat dar daca se adevereste , dupa parerea mea e o prostie imensa din partea PRO.
  • mad79 mad79
    IDIOTS!!!

Trimite un comentariu

sus