Skip to main content

Orange a lansat un stick TV

 
televiziune_telecomanda_capital
televiziune_telecomanda_capital

Orange România a lansat stick-ul Orange TV, un mini-dispozitivul portabil care aduce filmele, emisiunile, serialele şi programele din Orange TV Go pe televizor şi transformă smartphone-ul sau tableta în telecomandă.

Publicitate

„Orange TV este singurul serviciu de televiziune din România care oferă un astfel de dispozitiv, ce le permite clienţilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar şi la casa de la ţară sau în vacanţe.”, anunţă compania într-un comunicat de presă.

 Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România: „Stickul Orange TV este o inovaţie care ne permite să transmitem conţinutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului şi să le oferim clienţilor întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienţi să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.”

Orange TV Go are 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum şi peste 500 de filme şi episoade ale unor seriale din toate genurile.

Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI şi necesită o conexiune Wi-Fi securizată. Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    Mai mult decat ca e scump... continutul Orange TV este jenant as spune. Eu nu inteleg nici pe oamenii care au optat pentru serviciul lor tv. Ca si continut, e dupa Digi, Telekom sau UPC/Focus. In afara de faptul ca dpv tehnologie ar fi nota 9/10, continutul este f slab
  • geo geo
    Scump, nene, cam scump...

Trimite un comentariu

sus