Skip to main content

(P) VIDEO. ADP, lider global în servicii de management al resurselor a inaugurat noul Centru de Excelenţă în Bucureşti

 
ADP
ADP

ADP

Publicitate

(P) ADP®, lider global în furnizarea de servicii de management al resurselor umane, a inaugurat recent noul Centru de Excelenţă din Bucureşti. Acesta va servi drept centru global de servicii pentru clienţii care utilizează soluţiile de management al capitalului uman,oferite de ADP, în scopul motivării forţei muncă şi dezvoltării unor afaceri de succes.

Centrul de Excelenţă din Bucureşti reprezintă cea mai recentă iniţiativă a ADP de extindere a suportului şi serviciilor oferite clienţilor la nivel global.

Centrul de Excelenţă din Bucureşti va sprijini clienţii care utilizează soluţiile ADP de management al capitalului uman. Acest suport va include acces la servicii accesibile şi înalt-standardizate, precum şi asistenţă prin intermediul unui număr de telefon şi a unei adrese de e-mail unice. Specialiştii dedicaţi acestei platforme vor uniformiza diferenţele de fus orar, pentru a fi disponibili clienţilor, mai frecvent decât în cazul unui centru de servicii dispersate.

În prezent, ADP ofera tehnologia şi expertiza necesare gestionării capitalului uman pentru aproximativ 610.000 de clienţi din 100 de ţări. În plus, compania oferă servicii bazate pe tehnologia Cloud de 16 ani.

ADP 2SERVICIILE COMPANIEI. ADP ofera soluţii tehnologice de tip Cloud şi servicii care ajuta companiile sa gestioneze cea mai importantă resursă – oamenii. De la resurse umane şi salarizare până la managementul talentelor şi administrarea beneficiilor, ADP oferă expertiză şi capabilităţi la cel mai înalt nivel, ajutand clienţii în demersul lor de optimizare şi dezvoltare a forţei de muncă

Compania americană este specializată pe servicii de management al resurselor umane, la nivel mondial. “Aproape 80% din firmele din Top 500 Fortune al companiilor şi peste 90% din Top 100 Fortune au beneficiat de unul din serviciile oferite de ADP”, spune Dermot O’Brien, Corporate VicePresident and Chief HR Officer ADP.

Dermot O’Brien:
Dermot O'Brien“Suntem una dintre cele mai importante companii din lume care se ocupă de managementul capitalului uman. Obiectivul nostru este să ajutăm companiile să se orienteze spre ceea ce contează cel mai mult: oamenii. Oferim soluţii pentru companii din toată lumea.

Una dintre valorile noastre principale este că fiecare persoană contează. Este o legătură foarte puternică între implicarea angajaţilor şi calitatea serviciilor unei companii.”

VIDEO. Dermot O’Brien, Corporate VicePresident and Chief HR Officer, despre ADP:

Hear from ADP’s Chief Human Resources Officer Dermot O’Brien why now is the time to join ADP.

Posted by ADP Romania on Friday, March 20, 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus