Skip to main content

PRESA DE AZI. Klaus Iohannis, Sebastian Ghiţă şi MRU îşi împart primele pagini ale ziarelor quality: România liberă cu Ghiţă, EVZ cu MRU, Adevărul cu Iohannis

 
Adevarul-25-06-2015
Adevarul-25-06-2015

PRESA DE ZI. Subiecte diferite de deschidere pentru ziarele quality de astăzi, cu Sebastian Ghiţă, Mihai Răzvan Ungureanuşi preşedintele Klaus Iohannis.

Publicitate

România liberă acordă cel mai mare spaţiu cazului Sebastian Ghiţă: PREMIERĂ: Confiscare extinsă pentru Sebastian Ghiţă, titrează ziarul. Supratitlul: TEST. Încolţit de procurorii anticorupţie, Ghiţă ameninţă cu dezvăluirea ofiţerilor acoperiţi.

În România liberă, şi editorialul semnat de Sabina Fati este pe aceeaşi temă: De ce cade Sebastian Ghiţă: l-au lăsat serviciile din braţe?

Adevărul deschide cu preşedintele Klaus Iohannis în prim plan: “Ce caută cultura şi educaţia în Strategia de Apărare”. Ziarul analizează “de ce în noua Strategie Naţională de Apărare apar domenii ca educaţie, cultură, sănătate sau mediu.” Ştirbeşte acest document din puterile Guvernului?

MRU este prezent într-o trimitere pe prima pagină, sus: “Revanşa lui Mihai Răzvan Ungureanu”. Subiecul Ghiţă are o trimitere mai mică, în josul paginii, cu un titlu asemănător cu cel din România liberă: “Încolţit de procurori, Sebastian Ghiţă încearcă un şantaj la servicii”.

Evenimentul zilei deschide cu MRU: “Liberalii care l-au trântit din scaunul de premier, îl vor acum pe MRU şef la SIE. Nominalizarea lui, făcută de preşedintele Iohanni şi susţinută de PNL, UNPR şi UDMR ar putea schimba majoritatea parlamentară în defavoarea PSD”. Subiectul Ghiţă nu este pe prima pagină din EVZ. Cazul este tratat pe larg pe pagina a doua a ziarului: DNA îl acuză pe Sebastian Ghiţă că a iniţiat acţiunea “tigaia electorală”.

Jurnalul Naţional prezintă “Noul tablou fiscal al României. Ce impozite şi taxe se modifică din 2016”.

Cele două tabloide au aceeşi deschidere. “Antonia a semnat divorţul, dar mai aşteaptă nunta”. Click: “Antonia şi soţul italian, la divorţ după doi ani de scandaluri”.

GALERIE FOTO. Prima pagină a ziarelor de azi, cu sprijinul companiei Media Image:

  • Adevarul-25-06-2015
  • Click-25-06-2015
  • EvenimentulZilei-25-06-2015
  • GazetaSporturilor-25-06-2015
  • JurnalulNational-25-06-2015
  • Libertatea-25-06-2015
  • National-25-06-2015
  • RomaniaLibera-25-06-2015
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    da.
    jurnalul national joaca in alta liga.

Trimite un comentariu

sus