Skip to main content

Roata Norocului revine în grila Kanal D, cu Bursucu' prezentator

 
Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi_Kanal D
Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi_Kanal D

Emisiunea de divertisment Roata Norocului revine la Kanal D după ce în 2013 a intrat într-o pauză. Show-ul va începe din toamnă, cu Bursucu' (Adrian Cristea) în rolul de prezentator şi Ana-Maria Barnoschi va fi asistentă.

Publicitate

Bursucu': „Eu si Ana-Maria avem o pasiune comuna - dansul, dar ne-am mai descoperit una, aceea de a-i face sa zambeasca pe cei din jurul nostru. Imi doresc sa fac cat mai multi romani fericiti la . Daca ai incredere in tine, norocul e de partea ta."

În fiecare ediţie a show-ului "Roata Norocului", trei concurenti vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a câştiga o serie de premii constând în bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi şi maşini. O vedetă va concura în fiecare ediţie a show-ului, premiile obţinute de aceasta mergând către un caz social, ca şi în sezoanele precedente.

Roata Norocului (“Wheel of Fortune”) este un format original american, creat de Merv Griffin, si a avut premiera în SUA in 1975.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    vreau sa intru
  • pArA pArA
    Va fi aceiasi mizeria ca si cu Varciu ... Bursucul e din aceiasi categorie de clovni ... numa prezentatori nu poti sa le spui la astia ...
  • Eugen Eugen
    Sa nu fie tot asa in bataie de joc cum era cu Liviu Varciu ! Formatul Merv Griffin l-am vazut la Sat.1, a fost si la PROTV dar e altceva, nu mizeria manelizata de pe KANAL
  • iulia1 iulia1
    Ciorba reincalzita.
  • Hanibal Hanibal
    Kanal D ia decizii proaste din ce in ce mai multe. Horror!

Trimite un comentariu

sus