Skip to main content

Severina Pascu, sefa UPC Romania, va prelua conducerea operatiunilor din Europa Centrala si de Est. In locul ei vine Robert Redeleanu

 
UPC Severina Pascu
UPC Severina Pascu

Severina Pascu, în prezent director general al UPC România şi Ungaria, va deveni de la 1 iulie director general al Regiunii Europa Centrală şi de Est, pozitie din care va conduce toate operaţiunile UPC din Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. Incepand cu aceeasi data, sefia UPC Romania va fi preluata de Robert Redeleanu (40 de ani), care din 2013 este responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii.

Publicitate

„Sunt încântată că Robert Redeleanu va conduce o echipă excelentă şi o companie cu rezultate în creştere. Robert are o carieră marcată de succese şi sunt convinsă că va fi un lider extraordinar pentru UPC România”, a declarat Severina Pascu.

Severina Pascu a fost numită Managing Director (MD) pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, Director General al UPC România, poziţie care a urmat celei de CFO al companiei, din 2008. Înainte de UPC, Severina Pascu a fost Director Corporate Finance pentru CAIB România, şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, atât în România cât şi în Marea Britanie.

„Preiau o responsabilitate importantă – aceea de a conduce o echipă care a avut performanţe foarte bune pe o piaţă competitivă. Vom continua împreună să implementăm o strategie care a adus companiei aceste rezultate şi, ca întotdeauna, ne vom axa pe a oferi clienţilor noştri produse şi servicii inovative, o experienţă unică şi pasiune pentru excelenţă”, a declarat Robert Redeleanu.

Robert Redeleanu şi-a început cariera în departamentul de marketing al Unilever South Central Europe. Între 2006 şi 2009, a deţinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Înainte de a se alătura UPC România, Redeleanu a fost Director General al companiei Scandia România.

Numarul total de abonati UPC Romania a fost de 1.177.800 utilizatori la sfarsitul lunii martie 2015, in scadere cu 1700 abonati fata de sfarsitul lunii martie 2014.

Fata de sfarsitul anului 2014, reducerea numarului total de clienti a scazut cu 8500 de clienti.

La sfarsitul primului trimestru din 2015, UPC a ajuns la 1,17 milioane de abonamente TV, in scadere cu 8600 de abonamente fata de sfarsitul anului 2014, in conditiile in care operatorul a castigat 8400 de noi abonamente la televiziunea digitala prin cablu, dar a pierdut 9400 de abonamente de cablu TV analogic si 7600 de abonamente DTH (satelit).

De asemenea, fata de sfarsitul anului trecut, UPC Romania a castigat 10.500 de noi abonamente de internet si 400 de noi abonamente de telefonie fixa, ajungand la 444.000 de abonamente de internet si respectiv 313.300 de abonamente de telefonie fixa la sfarsitul lunii martie 2015.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Cred ca astia de la UPC un șut în fund înseamnă un pas înainte în carieră.
    Mai ales încazul unei dudui blonde de 41 de ani care vorbeste de ”o companie cu rezultate în creştere” ... Unde vede ea crestere cind in articol se scrie ca ”Numarul total de abonati UPC Romania a fost de 1.177.800 utilizatori la sfarsitul lunii martie 2015, in scadere cu 1700 abonati fata de sfarsitul lunii martie 2014”. Puțină modestie nu strică, madam Pascu!
  • zicsieu zicsieu
    Dupa gafa cu Liga 1 si scandalul ce a urmat (cu activarea automata a optiunii pentru Liga 1) trebuia data afara, nu promovata.
    Cum Telekom foarte agresiv in ultima vreme, pare evident ca UPC a ramas de caruta, nu au raspuns. Asa-i cand pui un fost auditor (inchistat prin job description) si ex CFO sa conduca un asemenea domeniu. Cam aceeasi soarta il va paste si pe RCS ,cu raket'ul pus CEO (sa speram ca Teszari nu se va lasa 100% pe mana lui).
  • Victor Victor
    Adi, tu nu înțelegi că orice declarație trebuie să fie aspirațională, inspirațională și alte clișee? Oricum, mie mi s-a terminat filmul la ”o experienţă unică”. Gagicile astea când scriu un comunicat au mai puțină imaginație decât o cireadă de vaci.
  • adi adi
    Doamna din imagine este cea care a avut ,,inspiratia,, sa semneze pagubosul contract cu Liga I la fotbal? Vad ca mai toate cifrele sunt in...scadere,deci de unde cresterea de care tot vorbeste ?

Trimite un comentariu

sus