Skip to main content

Ştirile Pro TV se aud altfel: postul a renunţat la trei voice-overi care asigurau vocile materialelor

 
Pro TV
Pro TV

EXCLUSIV. Pro TV a renunţat la câteva dintre vocile din spatele materialelor de la programele de ştiri ale staţiei.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, trei dintre voice-overi nu mai pun voci pe Ştirile Pro TV. Este vorba de Carmen Safta, de Lucian Cambeşteanu şi de Mihai Livadaru.

Postul de televiziune a păstrat două voci pentru ştiri: Dan Daniel şi Liviu Cândea, care asigură principalul jurnal al Pro TV, ştirile de la ora 19.00.

Cine pune vocile acum?

După renunţarea la voice-overii ştirilor, sarcina punerii vocilor pe materialele de la ştiri le revine reporterilor şi prezentatorilor TV. De altfel, de câteva zile, vocile acestora se pot auzi pe ştirile Pro TV.

Cum au explicat mutarea oficialii Pro TV?

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Pro TV au declarat că "reporterii Ştirilor PRO TV, cei care semnează reportajul şi cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor şi prin vocile lor care vor fi în spatele ştirilor"

Lucia Antal, Director Marketing Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

"Ştirile Pro TV conduc detaşat în topul preferinţelor telespectatorilor, datorită standardelor ridicate de etică şi jurnalism şi profesionalismului echipei.

Începând cu această săptămână, reporterii Ştirilor Pro TV, cei care semnează reportajul şi cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor şi prin vocile lor care vor fi în spatele ştirilor."

Voice-over vom folosi în continuare în alte emisiuni, atât din grila actuală, cât şi în proiecte viitoare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    va cam contraziceti. in comunicat spuneti ca citesc reporterii pt ca ei stiu cel mai bine subiectul. ..dar pe post se aud prezentatori. .e clar ca nu mai stiti ce sa scorniti ..
  • Florin Florin
    @ Ionel : si ce e asa deosebit in asta? eu nu am verificat sa vad daca a facut ieri transmisie, dar cu mici exceptii toti prezentatorii de stiri de la Protv fac transmisii sau prezinta diverse reportaje ( de exemplu cele cu statistici). http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/rezultate-alegeri-prezidentiale-2014-profilul-alegatorilor-din-turul-ii-cine-a-votat-cu-victor-ponta-si-klaus-iohannis.html Nu, nu fac teren prezentatorii, dar o transmisie de la Parlament mai fac.
  • PR PR
    mor de sila! reporterii dau un plus stirilor? pai de ce nu ramane pe stire vocea reporterului de noapte si vine prezentatorul de dimineata inainte de machiaj sa repuna voce? sau pe zi sunt alese alte voci , nu cele ale reporterilor. ?? ba nesimtitilor..oamenii aia au plecat, dar mai suntem cativa care ne umplem de bube cand va citim aberatiile piaristice.
  • insider insider
    nu ti-e rusine sa scrii asemenea mizerii cand oamenii din jurul tau stiu despre ce e vorba?
  • dariu dariu
    nu, nu se va vedea in audiente. cum nu s-a vazut nici plecarea monei segall cu tot alaiul de vedete platiti cu zeci de mii de lei pe luna. audientele au crescut. singuru lucru care s-a resimtit a fost gaura uriasa in bugetul antenei, dar pe bani mult mai mult ;)
  • ștefan ștefan
    Mișcarea asta afost de săptămîna trecută și da pe Oana Andoni am auzit-o și eu dînd voci.
  • ionel ionel
    Oana Andoni face transmisii?Florin,suntem in 2015.De cand nu te mai uiti la tv?
  • Florin Florin
    @florinel : nu mai incerca sa faci pe desteptul, ca o cam dai in cealalta extrema. uita-te la stiri, apoi comenteaza.
  • Sebi Sebi
    Cambesteanu si Livadaru nu mai sunt de foarte multa vreme pe radio.
  • Parerea mea Parerea mea
    E posibil ca renuntarea la cei trei VO sa aiba legatura si cu vanzarea radiourilor Pro catre Digi. De Carmen Safta nu sunt sigur dar Cambesteanu si Livadaru prezentau stirile Info Pro si lucrau atat la radio cat si la TV. Cat despre cine ii va inlocui... Poate fi un experiment interesant.
  • voice over voice over
    habarnismul lui cesnavicius redivivus. dupa ce a cianurizat romanii au talent, de abia pe la ultimele editii si-au dat si ei seama si au refacut light design-ul, dupa ce numai a taiat de cand a venit, a realizat o reality telenovela care era sa bage protvul in pamant, in doua zile!!!! acum taie voice over-urile, care de fapt, nu aveau drept scop sa fie o alta voce, ci sa editeze si supervizeze stirea, cu un ochi proaspat. plus ca a auzi acelasi voci tot timpul (ganditi va la ala care sta la dna) ti se face greata. Bai, ProTV isti, treziti-va, pastrati-va standardul, dati-l pe contopistul ala afara, faceti greva. De la superstandarde profesioniste occidentale, voi in loc sa mergeti inainte, mergeti inapoi. Cesnavicius du-te acasa, lasa-ne!
  • florinel florinel
    jura pe rosu ca tu crezi ce spui
  • Florin Florin
    daca Oana Andoni se va auzi pe vreun material este pentru ca uneori mai face si transmisii. la fel se intampla si cu alte nume, precum Amalia Enache sau Diana Enache. chiar daca prezinta Stirile de la 13 sau Stirile noptii, deseori ele intra si la 19 in calitate de reporteri. doar in cazul in care se reia un material de la 19 la alt jurnal prezentat de jurnalistul intrat live si la 19 pot aparea astfel de situatii. cu siguranta nu ii vei auzi pe Mihai Dedu sau pe Andreea Esca facand voice over pentru ca ei nu sunt si reporteri.
  • george george
    ProTv va ajunge gen RTL sau SAT.1 si va ajunge in gard cu siguranta. Gandeate liber cum spun ei. Nu prea mai gabdeste nici unul liber pe acolo. Din Generatia Pro o sa fie ....... ce vrea fie care
  • Gabi Gabi
    Am observat, am crezut ca am gresit canalul...Nu imi place aceasta schimbare!

Trimite un comentariu

sus