Skip to main content

Un nou sezon „Te pui cu blondele?” la Antena 1

 
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_290515_Blonde_0001
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_290515_Blonde_0001

Quizz-show-ul „Te pui cu blondele?”, prezentat de Dan Negru, revine cu un nou sezon la Antena 1, miercuri, de la ora 20:30, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Primii concurenţi-vedetă ai emisiunii sunt Cosmin Seleşi, cunoscut ca prezentator al emisiunilor „Te cunosc de undeva?” şi „Familiada”, Andrei Aradits, actor şi jurat al show-ului ”Te cunosc de undeva?” şi cântăreţul Aurelian Temişan.

Cei trei se vor confrunta cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.

Una dintre întrebările concursului va fi adresată de Florin Piersic. „Am un ”fix” cu Florin Piersic, care e invitat mereu la Blonde, în ultimii ani. E omul care încă are multe lucruri de spus. E mereu surprinzător”, spune prezentatorul Dan Negru, gazda emisiunii încă de la început, din 2008.

„În acest sezon contăm pe vedete ale momentului, dar ţinem seama şi de legendele show biz-ului, precum Mirabela Dauer, Stela Enache, Ion Besoiu...Probabil ăsta e un secret al show-ului, că am adunat toate categoriile de telespectatori”, mai spune Dan Negru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    felix il foloseste pe dan negru la nesfarsit, pentru ca negru este unul dintre cei mai Loiali lui felix (impreuna cu badea si gadea). pana la urma, si cei mai fanatici din Audienta lui felix sau cam saturat pana in maduva Oaselor de negru. felix si mai mult teren din cauza asta. sunt de acord cu tine, felix va lua Bataie de la PROTV, kanal d, si B1TV ca deobicei. nu as fi surprins daca pana si noul Sezon din Vacanta mare de la kanal d va avea Audienta mai mare decat negru.
  • pArA pArA
    Interesant ... de cand e emisiunea asta in grila de vara ? ... Cu miscarea asta ... se pare ca A1 se lupta din rasputeri sa recupereze din terenul pierdut , incercand sa profite ca PRO redifuzeaza filme in perioada de vara ... Dar parca vad ca ii bat reluarile din Las Fierbinti :))) ...

Trimite un comentariu

sus