Skip to main content

VIDEO. „Autodenunţul” Provident: „Avem un Cămătar printre noi”

 
George Camataru_provident
George Camataru_provident

Serviciul financiar Provident lansează o nouă campanie ce-şi propun să demonteze mitul că ar fi o companie de cămătari. Compania a lansat un spot TV, semnat de agenţia de publicitate Jazz, care îşi propune „o schimbare a percepţiei conform căreia instituţiile financiare nebancare din România folosesc practici necorespunzătoare în interacţiunea cu clienţii.”

Publicitate

Clipul îl prezintă pe directorul de resurse umane al Provident (personaj fictiv), mic, slăbuţ, dar extrem de nervos, care află că în lipsa sa a fost angajat un bărbat pe nume Cămătaru. „Nu-l cheamă Bucătaru, nu-l cheamă Popescu. Îl cheamă Cămătaru. Nu te-ai gânit?! Cămătaru la Provident?”, îşi ceartă directorul de Resurse umane subalternul. „Uite-l! Uite-l cum trece pe-aici. Avem un cămătar printre noi”, mai spune el.

Valentin Suciu, Creative Partner Jazz: „Este o campanie pentru toţi cei care privesc Providentul cu ochi suspicioşi. Am dori să se uite mai clar la produsele oferite de Provident şi la conduita de afaceri pe care această companie o are. Am folosit umorul şi auto-ironia, cele mai bune arme împotriva ideilor preconcepute. Şi meritul cel mai mare se duce la client care a avut curajul să atace frontal şi cu umor o problemă de imagine tabu până acum.”

Clipul publicitar, în continuare:

https://youtu.be/T25LfnmfT3s

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vulpea Antifoc Vulpea Antifoc
    destul de reusita reclama, felicitari.
  • tibanu tibanu
    ha ha... m-au prins si pe mine o data la stramtoare... intarziasem o rata saptamanala si m-au sunat sa-mi spuna ca imi iau ceva din casa, un obiect de valoare.... in conditiile in care e un imprumut negarantat. Am luat 2500 lei si am dat inapoi aproape dublu sumei.:( cred cu tarie ca in cateva tari pt protectie astia sunt interzisi
  • Cristian Cristian
    Or fi ei glumeți, la fel au fost când au făcut reclama cu clinicile dentare, dar tot cămătari sunt, profită de slaba educație financiară pe care o au mulți români.

    Dacă sunt cu adevărat o instituție de treabă ar trebui să aibă în ofertă și produse cu DAE mai mic și eventual cu garanții, precum cardurile de credit.

    Actualul lor produs principal ar trebui să fie un produs de nișă și ar trebui să ofere cea mai bună soluție de creditare aplicabilă unui client, adică dacă am un client care prezintă garanții ar trebui să îi ofer un card de credit sau un produs similar altor IFN-uri, cu DAE mai mic, iar dacă am un client care nu poate prezenta nicio garanție atunci îi ofer produsul de bază.
  • Mihai Mihai
    Dar totusi,noi stim un lucru:camatarii fac orice sa isi recupereze banii.Fac si reclame
  • andipanda andipanda
    Mor de ras când vad reclama cu tatal,la sfatul fiului,ia un imprumut la provident,cu DAE aprox.97%,sa plece in vacanta cu mama.De,daca nu si-a impuscat baiatul de mic...

Trimite un comentariu

sus