Skip to main content

Antena 1 adoptă reţeta turcească. Postul va difuza serialul Prizoniera dragostei în prime-time, din această lună

 
prizoniera dragostei
prizoniera dragostei

Antena 1 a achiziţionat recent serialul turcesc „Prizoniera dragostei”, o producţie 2015, care îi are în distribuţie pe Tolgahan Sayisman şi pe Amine Gulse (Miss Turcia 2014). Producţia va fi difuzată din 27 iulie, iar, în principiu, producţia va fi difuzată lunea şi marţea de la 20.30.

Publicitate

Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, Amine Gulse debutează în “Prizoniera dragostei”. Amine a crescut în Suedia, iar în 2014 a câştigat titlul de “Miss Turcia”.

SCENARIU. Serialul redă o poveste de dragoste în calea căreia par să se aşeze toate piedicile posibile: Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă şi care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) şi această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de convenienţă, într-o conjunctură care ţinea exclusiv de presiuni familiale. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubeşte foarte mult, dar căruia nu reuşeşte mereu să-i arate această dragoste. Pentru el, căsătoria e un parteneriat şi atât, însă soţia lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Cei doi se ceartă cumplit în timp ce el conduce maşină, iar Iclal intră într- comă profundă.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care şi-a pierdut şi ea mama, trăieşte o viaţă liniştită şi fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăveşte, iar Nur rămâne în familia unei mătuşi. La un moment dat, Yigit şi Nur se întâlnesc iar între ei se naşte o mare dragoste. Doar că planetele nu se aliniază şi o groază de piedici şi imposibilităţi se ivesc în calea relaţiei lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vivian vivian
    La B1TV s-au dat telenovele
  • Strategia ProTV 2015 sau serialul american vs. serialul turcesc
    […] avut şi încă au succes (relativ) serialele turceşti? Dacă e să o luăm după faptul că sunt achiziţionate seriale în continuare înseamnă că pe undeva e cerere. Poate este abordarea balcanică cea care […]
  • abdu rehab abdu rehab
    tvr nu da Telenovele turcesti, dar a dat unele coreene la un moment dat, si Dallas tot dat de tvr tot Telenovela a fost, deci tvr a dat Telenovele, chiar daca nu turcesti (si bine ca nu sau dat si acolo).

    antena 2 (asa zis "Stars") e din portofoliul lui felix, acelasi felix care are si antena 1 si antena 3, si euforia (antena 4), iar euforia da mai nou Telenovele turcesti din lipsa de audienta, ca doar cine auzit de euforia sau sa fi vazut euforia mai mult de 10 secunde inainte de asta??? deci da, si felix da Telenovele, pe antena 4 si antena 1, iar antena 2 nu da Telenovele pentru ca nu e nici un motiv momentan, ca doar are Audienta mare,spre deosebire de euforia, care nu a avut vreodata Audienta mare.

    ghita tv nu da Telenovele pentru ca e un post de Stiri, dar nu as fi surprins daca si ghita ar da Telenovele, din motiv ce aia care se uita la ghita sunt aceiasi care se uita la Telenovele.

    B1TV nu a dat NICIODATA Telenovele in toata Istoria sa, pentru ca:

    1, B1TV este un post de Stiri si se Difuzeaza doar si doar STIRI

    2, si pe vremea cand B1TV era un canal Generalist (inainte de 2011, anul cand B1TV sa reprofilat pe Stiri), tot nu au fost date Telenovele, pentru ca nu se potriveau postului si niciodata nu ar fi ajuns B1TV atat de jos incat sa dea Telenovele, plus ca atunci cand B1TV era inca Generalist, kanal d (scris cu litere mici INTENTIONAT) de abia aparuse inca, si lumea nu auzise de serialele turcilor inca, iar singurele Telenovele de atunci erau fie indiene fie spaniole.

    etno nu da nimic decat folclor pentru ca prigoana nu are ce sa dea altceva si lumea nu il place pe prigoana mai deloc, si prigoana tine etno pentru ca nu are nimeni pe care sa cumpre postul, la fel cum a cumparat Realitatea TV (care a fost a lui prigoana mai intai).iar prigoana nu sa gandit sa investeasca in altceva.si Apropo, mai exista etno????


    iar eu scriu antena 1 cu litere mici pentru ca eu urasc antenele, mai ales antena 3.

    si eu scriu kanal d tot cu litere mici din acelasi motiv ca si cu antenele, deci eu nu simpatizez si nu voi simpatia vreodata cu kanal.


    unii dau, altii nu dau, si fiecare din motivele lor proprii. eu doar am spus parerea mea,si cu asta basta...
  • Iulian Iulian
    Nu stiam ca TVR, Antena Stars, Antena 3, Romania TV, B1TV, Etno Tv, etc. difuzeaza telenovele turcesti. Ce fain..

    De ce scrie antena 1 cu litere mici? De ce nu scrii Antena 1/ANTENA 1? A da, esti fanatic Canal de.
  • abdu rehab abdu rehab
    singurul post care nu a dat Telenovele turcesti pana acum e Prima TV. nu as fi surprins daca si Baby-Broker va scoate in curand Cronica sau Trasnitii (sau ambele in acelasi timp) din grila fortat sa puna in loc ceva turcesc sa tina Prima pe linia de plutire si printre marii jucatori de calibrul PROTV si kanal d, ca si asa Telenovele sunt cam la moda acum, si cred ca vor mai ramane ceva timp. daca si PROTV si antena 1 au inceput cu asa ceva. atunci sigur si Prima va face asta, ca doar nu crezi Prima va ramane doar cu Hor(ror)ia Varlan. eu raman la parerea ca dupa PROTV si antena 1,Prima TV va fi urmatoarea.
  • Iulian Iulian
    Este tot timpul lidera? Pai de ce canal de anunta ca este lider doar in ziua precedenta? De ce in alte zile nu anunta? Sau tu crezi ca este lidera doar ca anunta canal de pe site-ul lor?
  • ștefan ștefan
    Antena nici în format HD nu emit dar din curiozitate cred că la primul episod osă seuite cineva :D
  • pArA pArA
    Cam tarziu s-au trezit ... eu cred ca valul de telenovele turcesti e pe terminate. Deja prea multe televiziuni le difuzeaza si cred ca se va face trierea in scurt timp (sfarsitul anului) ... Kanal D are principalul avantaj pentru ca au prioritate la anumite seriale turcesti si au si cea mai mare experienta cu publicul in acest tip de progame. Kanal D va ramane pe acelasi model , probabil si Acasa va merge pe 1-2 productii , dar in rest nu vad sa prinda in prime-time pe celelalte posturi generaliste.
  • abdu rehab abdu rehab
    antena 1 acum COPIAZA si kanal d, de parca sa copieze PROTV nu era suficient. acum PROTV si antena 1 copiaza kanal d sa tina pasul...
  • iulia1 iulia1
    A adus Ponta turcismele la noi. Iar ne cotropesc otomanii.
  • Catalinnn Catalinnn
    Stirile sunt pe locul 5,dupa National tv,insa wowbiz bate un show pacatos in fiecare seara,iar gabriela cristea este lidera(nu tot timpul )nu stiu de unde ai scos ca este sub reluare...
  • Iulian Iulian
    Si cu ce se ridica Canal De in top 3 pe toata ziua? Teo nu mai face fata nici emisiunii "Mama mea gateste mai bine", la stiri sunt sub Acasa, adica pe locul 4. Gabi Cristea este sub Mireasa(Antena) si reluare Trandafirul negru(Pro)
  • Iulian Iulian
    Canal De nu va ajunge NICIODATA pe locul 2 sau 1 in prime-time pe intreg anul, NICIODATA! Doar daca ProTV si Antena1 vor disparea, atunci poate da.
  • Florin Florin
    nu mai sare lumea ca la Protv? Protv anuntase ca da serialul respectiv doar pentru o saptamana, dar lumea tot a sarit sa dea in cine se putea. Eu unul cred ca e o miscare buna. Chiar daca poate nu va scoate audiente impresionante si va fi tot sub Protv, macar ataca direct Kanal D, care a crescut prea mult pe spatele acestor productii. Asta a fost posibil si pentru ca pana la inceputul anului telenovelele turcesti se gaseau doar la ei. Cu Antena intrata in joc, numarul posturilor de televiziune care difuzeaza productii turcesti ajunge la 5. In conditiile astea nu e de mirare ca telenovela de la Kanal nu pare a deveni un fenomen. Va fi mai dificil de acum, motiv pentru care ii va fi greu sa mai ajunga pe 2 in prime time.
  • iulia1 iulia1
    Cine este A3 si cine este Monica Macovei ? Dam prea multa importanta unor.... ca nu le gasesc nume.

Trimite un comentariu

sus