Skip to main content

Antena 1 adoptă reţeta turcească. Postul va difuza serialul Prizoniera dragostei în prime-time, din această lună

 
prizoniera dragostei
prizoniera dragostei

Antena 1 a achiziţionat recent serialul turcesc „Prizoniera dragostei”, o producţie 2015, care îi are în distribuţie pe Tolgahan Sayisman şi pe Amine Gulse (Miss Turcia 2014). Producţia va fi difuzată din 27 iulie, iar, în principiu, producţia va fi difuzată lunea şi marţea de la 20.30.

Publicitate

Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, Amine Gulse debutează în “Prizoniera dragostei”. Amine a crescut în Suedia, iar în 2014 a câştigat titlul de “Miss Turcia”.

SCENARIU. Serialul redă o poveste de dragoste în calea căreia par să se aşeze toate piedicile posibile: Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă şi care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) şi această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de convenienţă, într-o conjunctură care ţinea exclusiv de presiuni familiale. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubeşte foarte mult, dar căruia nu reuşeşte mereu să-i arate această dragoste. Pentru el, căsătoria e un parteneriat şi atât, însă soţia lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Cei doi se ceartă cumplit în timp ce el conduce maşină, iar Iclal intră într- comă profundă.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care şi-a pierdut şi ea mama, trăieşte o viaţă liniştită şi fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăveşte, iar Nur rămâne în familia unei mătuşi. La un moment dat, Yigit şi Nur se întâlnesc iar între ei se naşte o mare dragoste. Doar că planetele nu se aliniază şi o groază de piedici şi imposibilităţi se ivesc în calea relaţiei lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    deontologilor.... de asta nu spuneti nimic?
    http://www.dcnews.ro/monica-macovei-a-pierdut-procesul-cu-antena-3-mihai-gadea-radu-tudor-i-victor-roncea_479571.html

    cand e vb de intact si mai ales A3 va faceti ca nu se intampla nimic

Trimite un comentariu

sus