Skip to main content

Antena 1 schimbă zilele de difuzare pentru show-ul Splash!, după ce a achiziţionat prima opţiune din Liga I

 
splash
splash

Show-ul Splash, de la Antena 1, îşi schimbă ziua de difuzare şi pe cea de lansare. Dacă iniţial era programat să fie lansat pe 24 iulie şi să fie difuzat vineri şi sâmbătă, Antena 1 s-a răzgândit. Emisiunea care bagă vedetele la apă va debuta cu o zi mai devreme, pe 23 iulie, şi va fi difuzată joia şi vinerea, de la 20.30.

Publicitate

Astfel, ziua de sâmbătă va fi a meciului de Liga I. Reamintim că recent Antena 1 a achiziţionat prima opţiune pentru meciurile de Liga I, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea de vară a Antenei va avea drept concurenţi 40 de vedete din muzică, teatru, sport şi televiziune şi va fi prezentat de Diana Munteanu, Alina Puşcaş şi Pepe.

Andreea Antonescu, Flavia Mihăşan, de la Neatza, Rona Hartner, Lidia Buble, Roxana Ciuhulescu, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Şerban Copoţ, CRBL, Natalia Mateuţ, Nicoleta Nucă, Vladimir Drăghia sunt câteva dintre vedetele care vor concura în show.

Juriul emisiunii va fi format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi multiplul campion naţional şi balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda. Momentele de umor ale show-ului vor fi asigurate de Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ștefan ștefan
    Întrebarea e cîți bani au plătit cei dela antene la bazinul din Bacău pentru această emisiune
  • Florin Florin
    au vazut si ca nu vor avea probleme cu Supertrip. :))
  • geo geo
    Antena 1 își va modifica programul săptămînal, în funcție de meciurile Stelei din campionat...pentru că doar acestea aduc audiență ...la alții. Steaua joacă în primele trei etape sîmbăta, de la ora 21.00 însă în următoarele etape nu va mai fi la fel...de exemplul ”derby”ul cu Dinamo din etapa a 5-a se va juca pe duminica 9 august...dacă nu se schimbă nimic pînă atunci.

Trimite un comentariu

sus