Skip to main content

Chiar n-o să-ţi vină să crezi! Culmea non-ştirii: o doamnă mergea cu tramvaiul 41. Avea şi şosete

 
Cancan Non-stire Tramvaiul 41
Cancan Non-stire Tramvaiul 41

Afişări cu orice preţ! Este ştire? Mai contează? Site-ul Cancan.ro a împins limita non-ştirilor la un nou nivel, într-un material promovat cu titlul (cum altfel?) „N-o să-ţi vină să crezi”.

Publicitate

Ceea ce părea un simplu fapt cotidian - „o doamnă în vârstă călătorea cu tramvaiul 41, încălţată în tenişi şi cu şosete” – pentru redactorii Cancan a fost „o apariţie de senzaţie!”

Titlul Cancan: O aparitie de senzatie s-a produs joi la pranz, in tramvaiul 41 din Capitala. O pensionara a demonstrat ca poate sa fie si "trendy", chiar daca a trecut binisor de varsta de 50 de ani!

Reporterul entuziast “informează” (alături de fotografii decupate pentru detalii): “Calatorii care au mers, joi la pranz, cu tramvaiul 41 in zona Drumul Taberei din Capitala au avut parte de o o surpriza. Parerile erau impartite, unii dintre calatori abia isi puteau ascunde zambetul, in timp ce altii o criticau pe aceasta pensionara.”

Ziaristul a văzut “ştirea”: “Trecand peste costumatia in pantaloni scurti care este "scuzabila" la orice varsta avand in vedere temperaturile-record in aceasta perioada, pensionara foloseste o pereche de ochelari de ultima fita, si poarta cel putin 5 bratari, inghesuite (sic!) pe mana dreapta.

Dacă „nu-ţi vine să crezi”, această „ştire” e aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Si daca ti se pare o prostie, de ce ai mai pus link spre ea???
  • Bogdan Bogdan
    Dacă prostia ar durea, am surzi...

Trimite un comentariu

sus