Skip to main content

Ciprian Mailat, noul redactor-şef la Capital, după plecarea Oanei Osman

 
Ciprian-Mailat
Ciprian-Mailat

Editura Evenimentul şi Capital anunţă schimbarea conducerii revistei Capital ca urmare a plecării, de la începutul lunii iulie, a Oanei Osman din funcţia de redactor-şef.

Publicitate

În fruntea revistei Capital a fost numit Ciprian Mailat, care anterior a ocupat funcţia de redactor-şef adjunct, anunţa compania printr-un comunicat.

Virgil Munteanu, director executiv al Editurii Evenimentul şi Capital: „Îi mulţumim Oanei Osman pentru cei 12 ani petrecuţi în echipa Capital, dintre care ultimii trei în funcţia de redactor-şef. Îi urez succes noii conduceri şi sunt încrezător că revista Capital va continua să fie un reper în rândul publicaţiilor financiare şi de business din România.”

Ciprian Mailat are o vechime de peste 12 ani în presa economică, iar din 2011 a coordonat echipa Capital din postul de redactor-şef adjunct. Anterior el a fost şef al secţiei economic la Evenimentului zilei şi Senior-Reporter la agenţia de presă Mediafax.

Ciprian Mailat, noul redactor-şef al revistei Capital: „Revista Capital a fost, este şi va rămâne una dintre cele mai bune publicaţii de business din România. Vom continua proiectele cu tradiţie ale Capital, printre care Top 300 Cei mai bogaţi români şi suplimentele dedicate sectoarelor importante din economie. Totodată vom acorda atenţie sporită emisiunii Capital TV şi vom pregăti noi proiecte editoriale prin care dorim să facem cunoscute atât afacerile dezvoltate de antreprenorii locali cât şi de investitorii străini.”

Postul de redactor-şef adjunct va fi preluat de Diana Zaharia, jurnalist cu o experienţă de 10 ani în presa economică.

Reamintim că Oana Osman a părăsit revista Capital pentru a se alătura proiectului Profit.ro, o viitoare publicaţie economică online la care va fi implicată editorial, dar va fi şi unul dintre acţionari, după cum paginademedia.ro a anunţat în premieră, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus