Skip to main content

CNA a aprobat prelungirea mai multor licenţe Pro FM şi Info Pro. Prelipceanu: „Din toamnă va fi Digi FM”

 
91640906.jpg
91640906.jpg

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi prelungirea cu încă nouă ani a mai multor licenţe Pro FM din Focşani şi Râmnicu Vâlcea şi Info Pro (viitorul Digi FM) din Băneasa-Dobrogea Sud, Craiova, Timişoara, Reşiţa, Braşov şi Novaci.

Publicitate

Reţeaua Digi FM (fostul Info Pro) redifuzează în proporţie de peste 60% postul Pro FM. Prezent în şedinţa de astăzi a forului audiovizual, Cosmin Prelipceanu, manager de proiect al Digi FM, a declarat că din toamnă postul Digi FM va fi relansat cu conţinut propriu aşa cum RCS&RDS şi-a luat angajamentul la începutul acestui an. „Suntem în grafic. Ne respectăm promisiunea. Din toamnă va fi Digi FM.”, a spus Prelipceanu.

În şedinţa de astăzi cu reprezentanţii CNA, a fost prezentă şi Adina Goriţă, directorul Digi FM, şi Marius Dobre, responsabil editorial al Pro FM. Dobre le-a spus membrilor CNA că după separarea celor două reţele, Pro FM va avea un conţinut total diferit faţă de Digi FM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel francu daniel francu
    acest Marius Dobre era specialistul dezastrelor. a ingropat, pe rand, info pro, music fm si dance fm si a luat decizii dezastruoase in ceea ce priveste pro fm-ul, imitand obsesiv radio zu. va veti distra cu mailurile sale in care se cearta cu gramatica, dar aveti mare grija la viziunea lui tabloidizata si limitata. nu e nici pe departe un profesionist demn de digi fm.
  • iulia1 iulia1
    Dar de preluarea postului Radio 1 Galati nu scrieti nimic ? A fost aprobata cedarea catre RCS&RDS.
  • iulia1 iulia1
    Dar de preluarea postului Radio 1 Galati nu scrieti nimic ? A fost aprobata cedarea carte RCS&RDS.
  • alex alex
    In fiecare noapte intre 1 si 6 dimineata pe reteaua profm este un playlist pe reteaia infopro este alt playlist . Asta inteleg ei prin program diferit
  • Mihai Mihai
    Am mai auzit asta cu DigiFM peste cateva luni . Si lunile trec
  • ștefan ștefan
    Asta cu redifuzează în proporție de 67% mă amuză retransmite în proporție de o 100 % ProFM.

Trimite un comentariu

sus