Skip to main content

Cupa Davis, la TVR. Horia Tecău, câştigătorul Wimbledon la dublu, va reprezenta România în meciurile cu Slovacia

 
tecau
tecau

Câştigătorul de la Wimbledon vine la Constanţa. Horia Tecău joacă în echipa României la Cupa Davis. Peste 15 ore de tenis, în direct de la Constanţa, unde se întâlnesc reprezentativele României şi Slovaciei. Între 17 şi 19 iulie 2015, TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit, în direct şi în exclusivitate, Cupa Davis.

Publicitate

Căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat jucătorii care reprezintă România în întâlnirea cu Slovacia contând pentru turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană. Pe lista oficială înaintată forului internaţional de tenis sunt: Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Jucătorii Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik, Igor Zelenay, conduşi de pe bancă de căpitanul Miloslav Mecir, formează echipa Slovaciei, conform site-ului oficial, www.daviscup.com.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 17 iulie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiţie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

Programul transmisiunilor TVR de la Cupa Davis este următorul

  • vineri, 17 iulie, 12.40 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu - TVR 1, TVR HD, TVR+
  • sâmbătă, 18 iulie, 15.00 – 18.00 – în direct, meci dublu - TVR 1, TVR HD, TVR+
  • duminică, 19 iulie, 13.00 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu - TVR 1, TVR HD, TVR+.

Comentariul transmisiunilor TVR va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus