Skip to main content

De la presă, la politică. Laura Chiriac s-a înscris în ALDE

 
laura chiriac
laura chiriac

Jurnalista Laura Chiriac s-a înscris în ALDE (Alianta Liberalilor si Democratilor) şi va răspunde de politicile sociale, precum şi de relaţiile internaţionale ale partidului, scrie Mediafax.

Publicitate

ALDE menţionează că experienţa în mass-media a Laurei Chiriac, ca jurnalist la Radio France International, AFP, Realitatea TV sau România TV, "reprezintă un capital important" pentru partid.

"Într-o perioadă în care mesajele politice s-au transformat în alibiuri, când discursul ultradefensiv a devenit strident, punţile de comunicare cu oamenii se rup... Astăzi, mai mult ca niciodată, criteriile de apreciere ale politicilor sociale ar trebui să ţină cont de calitatea educaţiei, a serviciilor medicale, de puterea de cumpărare a omului de rând... Cei mai mulţi dintre noi am devenit spectatori la marea reprezentaţie televizată din ultimele luni şi uităm să ne apăram drepturile şi libertăţile individuale. Aşa cum am avut un cuvânt de spus în mass-media, consider că este momentul să fac ceva mai mult pentru societatea românească. Am ales ALDE!", a declarat Laura Chiriac, potrivit comunicatului.

ALDE este partidul rezultat din fuziunea Partidului Conservator cu formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, PLR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    a trecut de la batista puscariasului vintu la, trombonu lui tariceanu razgindeanu, peste un an de zile aceasta individa va spune ca, asteapta un plod de la manechin razgindeanu.politica la noi este alcatuita din javre penale si ordinare.
  • prapastiosu prapastiosu
    A trecut de la batista lui Vantu la batista lui Tradiceanu inima zburdalnica!
    Un mare partid de viitor!
    Sarmana, n-a gasit si ea un locsor pe langa staff-ul lui Puie Monta, la cate osanale i-a ridicat se pare ca a muncit degeaba!
  • ion ion
    Bleah...
  • geo geo
    Este bine ca o face pe ”față”.
    Sunt atîția ”independenți” prin presă, însă cu afinități politice de dreapta ori de stînga...mai vehemenți, uneori, în atitudine și afirmații decît invitații lor politicieni, unii cu vechime în curvăsăreala politică.

Trimite un comentariu

sus