Skip to main content

Felix şi «The Old Lady». Răspunsul Mihaelei Rădulescu, după o glumă a ziariştilor austrieci: „Trebuie să existe un motiv pentru a insulta o femeie care nu ţi-a făcut absolut nimic rău”

 
Mihaela si Felix
Mihaela si Felix

Mihaela Rădulescu a fost nemulţumită de o glumă făcută de ziariştii austrieci. „Felix şi «Bătrâna Doamna»” – este titlul unui articol în care apar Mihaela Rădulescu şi iubitul ei, paraşutistul Felix Baumgartner. De ce Felix and The Old Lady? Fotografia era sursa glumei: Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner erau surprinşi în faţa unui avion care poartă numele „Old Lady”.

Publicitate

Vedeta, deranjată de ironie, a postat pe blogul personal un text în limba engleză în care spune că formularea este „o glumă proastă a unui aşa-zis jurnalist”.

Textul Mihaelei Rădulescu:

„Dacă îţi place să-l insulţi pe el sau pe femeia de lângă el ori familia lui în propria ţară, poate că următorul pas logic ar fi ca Felix să nu mai participe la niciun eveniment în Austria. Şi atunci va trebui din nou să vă limitaţi doar la femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst, câştigătoare la Eurovision 2014), care este un super erou austriac, şi nu la bărbaţi adevăraţi care îşi riscă viaţa pentru a stabili recorduri mondiale pentru a pune Austria pe harta bărbaţilor adevăraţi, puternici, arătoşi”, a scris vedeta TV în textul critic la adresa jurnaliştilor austrieci.

„Trebuie să existe un motiv pentru a insulta o femeie care nu ţi-a făcut absolut nimic rău, aşa că pot doar să ghicesc – un jurnalist gelos, o femeie sau un gay? O persoană stăpânită de mânie căreia nu-i plac românii sau... evreii? O persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni de succes şi arătoşi, atât de îndrăgostiţi încât nu le pasă de ceea ce cred unele persoane ca aceasta?...”, a mai adăugat aceasta.

Felix Baumgartner este paraşutist şi a devenit renumit ca primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, record stabilit în 2003. Tot el a făcut, în 2012, un salt cu paraşuta de la cea mai mare înălţime, din stratosferă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mda mda
    Tipa e exemplul perfect al zicalei "prostu' nu e prost destul daca nu e si fudul" (transpusa la feminin)
  • alt Iulian alt Iulian
    Și bătrână și fără simțul umorului :)

Trimite un comentariu

sus