Skip to main content

Foştii Top Gear trec pe online. Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au bătut palma cu Amazon pentru o emisiune despre automobile

 
Top Gear
Top Gear

Cei trei foşti Top Gear au trecut pe Amazon. După multe speculaţii şi discuţii pe tema viitorului celor trei realizatori Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au bătut palma cu gigantul Amazon pentru care vor realiza o emisiune online tot cu maşini, anunţă presa din Regat.

Publicitate

Potrivit sursei citate, Jeremy Clarkson nu a rezistat să nu trimită înţepături fostului angajator, BBC. „Simt că am coborât dintr-un avion şi am urcat într-o navă spaţială”, a spus Clarkson despre trecerea la Amazon.

Reamintim că BBC a refuzat să-i mai prelungească contractul lui Clarkson după ce acesta a lovit un membru din echipa de producţie a emisiunii Top Gear. După decizia BBC, James May şi Richard Hammond au refuzat să mai lucreze la format.

Contractul cu Amazon a fost negociat de către Andy Wilman, cel care a fost ani buni producătorul show-ului Top Gear şi care a decis să se alăture trio-ului de prezentatori.

Emisiunea Top Gear, una dintre cele mai urmărite producţii dedicate iubitorilor de automobile, va continua cu un nou sezon şi o nouă gazdă. Noul prezentator va fi Chris Evans, gazda emisiunii matinale de la BBC Radio 2.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Internet killed the TV Star

Trimite un comentariu

sus