Skip to main content

Grecia şi premierul Tsipras în revistele de satiră: This is mână sparta! "Venus din Milă", arma lui Tsipras

 
Catavencii si Kamikaze
Catavencii si Kamikaze

Revistele de satiră Kamikaze şi Caţavencii deschid numărul din această săptămână cu situaţia Greciei şi cu premierul Tsipras.

Publicitate

"This is mână sparta!" titrează săptămânalul Kamikaze, sub o poză cu un Tsipras echipat ca în filmul 300, aici în varianta 300 000 000 000 Euro.

O bulă mai complexă în Caţavencii, cu versuri şi în supratitlu şi în titlu, cu Tsipras, cu ministrul de finanţe şi cu o "armă redutabilă". Varoufakis şi Tsipras, aheii aflaţi în război cu Troica, încearcă să cucerească Europa cu arma lor redutabilă: Venus din Milă, spune explicaţia foto.

Supra titlul: Tineri vrem mereu să fim, tot datori precum ne ştim.

Titlul: Fără mâini şi fără bani, După 2000 de ani.

Voraufakis: Hello, mister, vă dăm o fată? E curată, tinerică, n-are mai mult de trei milenii. Ştiu nişte perverşi bătrâni de la British Museum care ar da o avere pe ea. Nu mai are mâini de la primul nostru faliment, când ne-am împotmolit în negocierile cu Troica romană, condusă de Lucius Mummius Achaicus. I le-au tăiat ca să nu se mai apere când o pipăiau centurionii. Şi am lăsat-o aşa, c-am văzut că şi lu' domnu Juncker i-a plăcut, la ultimul nostru faliment, ăsta de acum.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    NOTA BENE, am scris "Termoplie" din accident, dar acum mi se pare cam INTENTIONAT si cam din gluma, cautati "gymna gopes" pe Google Translate.
  • abdu rehab abdu rehab
    spartanii nu mai sunt ce au fost, acum sunt puturosi si intind Mainile mai la toti, acum mai ales la Prusaci. spartanii au crezut ca mai pot sa bata Prusacii ca pe persani la Termoplie, si sau trezit in "gymna gopes" ca sa zicem asa. Vara nu e ca Iarna si tsipras nu e ca leonidas.

Trimite un comentariu

sus