Skip to main content

Le-a pierit Chef-ul. Uite Cheful, nu e Cheful. Mai revine sau nu mai revine? Emisiunea Super Trip înlocuită astăzi cu un film

 
Vine CHEFul! (1)
Vine CHEFul! (1)

Schimbări de la o zi la alta în grila Pro TV. Emisiunea Vine Cheful, anunţat iniţial pentru joia aceasta, şi mutată apoi în grilă pentru ziua de azi, nu va mai fi difuzată. Emisiunea programată astăzi de la 22.30, a dispărut din nou din grilă. La fel şi Super Trip, emisiune programată astăzi de la 21.30. În locul celor două emisiuni, Pro TV a programat un film artistic cu Richard Gere, Dublu, de la 21.30.

Publicitate

Reamintim că emisiunea Vine Cheful, lansată la începutul acestui an şi scoasă din grila de programe după numai două difuzări, fusese programată să revină în acestă vară. Iniţial, emisiunea a fost promovată pe post că va începe de joi, 23 iulie, de la ora 21.30. Ulterior, emisiunea a fost reprogramată pentru astăzi, de la ora 22.30, după emisiunea Super Trip. Pentru ca astăzi să dispară din grilă ambele programe, fiind înlocuite cu un film artistic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    @ Unul de pe margine : mai uita-te ce se intampla pe afara, unde se anuleaza fara probleme emisiuni, seriale dupa o difuzare doua.
  • protoist protoist
    cesnavicius lasa-ne Dati-l afara fratilor, cat nu e prea tarziu. E perdant, il vezi numai cand te uiti la fata lui.
  • oare oare
    Nu stiu de unde ai tu aceste date, dar Las Fierbinti a fost lider pe intervalul sau orar, pe toate categoriile de public.
    Cat priveste aceste schimbari de grila de pe o zi pe alta, aduc a Intact. Ceea ce nu-I deloc un compliment, denota amatorism si lipsa de viziune.
  • iulia1 iulia1
    Pro TV pe locul 3. Orice s-ar spune despre Sarbu, are o mare calitate- a stiut ce inseamna televiziune. Chiar si Sarbu a avut esecuri, dar nu atatea cate sunt acum. Hai cu vanzarea ProTV-ului si Acasa catre RCS
  • geo geo
    Sîmbătă seara, pe intervalul orar 21.00 - 22.50 care au fost cifrele de audiență?
  • andrei-constantin andrei-constantin
    aseara kanal d a fost lider de audienta pe intervalul 20:00-00:30 pe publicul national si urban,era si normal sa faca ceva in acest sens,nu stiu de ce pagina de media nu prezinta si ei datele in amanuntit....
  • Adi Adi
    Ieri a fost un DEZASTRU pentru ratingul Protv! Asta e motivul haosului in care s-au trezit! Au fost calcati in picioare si de Antena 1 si de Kanal D!
  • unu mai expert unu mai expert
    cata dreptate ai expertule!! cifrele vorbesc. ia uita-te tu la cifrele de ieri. observatorul antenei a batut cu 4 puncte stirile protv.:)) si nu, nu sunt din antena. hai noroc!!
  • ștefan ștefan
    mă pufnește rîsul
  • nimicnou_soare nimicnou_soare
    Expertule, cel mai probabil noii manageri reacționează într-un fel sau altul și pe statul tău de plată... O decizie neașteptată dar corectă ar fi să te dea afară.
  • geo geo
    Își dau singuri la cap.
    Pentru că nu au procedat așa cum trebuie.
    Nu au analizat din timp dacă este cazul să se filmeze așa ceva, cu cine filmează, cum filmează...
    Au achiziționat niște producții care nu au mers după primele difuzări...și acum redifuzează filme prăfuită. Nu țin minte ca pe vremea lui Sârbu să fi fost chix-uri din astea - e drept, nici nu filmat / achiziționat prea multe producții...Cineva din conducerea Pro tv trebuie să plătească eșecurile, cît mai repede...
  • Expertul, Expertul,
    @iulia 1, Nu e cazul de demisie! televiziunea e despre profit! Audientele au crescut in aproape toate tarile unde opereaza CME in q 2 2015. http://www.cetv-net.com/operations/audience-share-and-ratings/2Q-2015/default.aspx ProTV a avut o cota in Prime Time, in Q2, 2015, mai mare fata de 2014 si 2013. Cred ca cifrele vorbesc!
  • Unul de pe margine Unul de pe margine
    Expertule,
    Cand scoti un program dupa 2 editii, doar confirmi ca esti un dezorientat, care a tras si el un loz sa vada daca iese ceva. Profesionistii asteapta un sezon sau minimum 6 editii. Iar pe Sarbu...sa-l mai lasam in pace. N-a fost nici atit de bun, dar nici atit de rau pe cit se spune.
  • Ion din balon Ion din balon
    Niste mercenari nu isi pot da demisia. Ei pot fi doar demisi.
  • Expertul, Expertul,
    O decizie asteptata si corecta! Imi place cum reactioneaza noii manageri, nu ca pe vremea lui Sarbu cand: Pariu cu viata, tanti florica, dansez pentru tine sau SRC erau mentinute in grila desi audientele erau mult sub media ProTV in prime Time, iar costurile foarte ridicate! Decizia trebuia luata dupa primele doua editii!

Trimite un comentariu

sus