Skip to main content

Mihai Craiu i-a vândut postul Dobrogea TV miliardarului Gabriel Comănescu

 
mihai craiu
mihai craiu

Postul Dobrogea TV are un nou proprietar. Mihai Craiu i-a vândut staţia miliardarului Gabriel Comănescu.

Publicitate

Firma Atelier Media (deţinută de Comănescu), a achiziţionat părţile sociale ale Media Consulta Regie SRL, deţinătoarea postului de televiziune Dobrogea TV, devenind acţionar unic al societăţii, scrie Replicaonline.ro.

Gabriel Comănescu este unul dintre mai bogaţi români. El este proprietarul Upetrom, care are activităţi în forajul marin şi terestru, în producţia de echipament petrolier, dar şi în turism.

Postul Dobrogea TV a obţinut licenţa de emisie în 2011, pe firma Media Consulta International (deţinută de Mihai Craiu), după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, licenţa a fost trecută pe o nouă companie - Media Consulta Regie, firma preluată acum de Comănescu.

Dobrogea TV a transmis, în primii ani, două ore de program propriu pe zi, ocupând restul grilei cu retransmisia Realitatea TV. Ulterior, pe lângă cele două ore proprii, a retransmis România TV.

Mihai Craiu, pentru Paginademedia.ro, despre motivele vânzării:

"Pentru că am identificat într-o discuţie cu Gabriel Comânescu dorinţa lui de a dezvolta un trust de presă locală. El având interese locale puternice, datorită grupului petrolier pe care îl conduce şi pentru că orice afacere are preţul potrivit, am luat această decizie.

Am fost total surprins de dorinţa lui Gabriel Comănescu de a-şi dezvolta un trust de presă loca şi îi ţin pumnii ca să reuşească."

Firma Atelier Media SRL Constanţa (noul proprietar al staţiei) este deţinută de Comănescu Gabriel Valentin (94%), Pascu Lucian (2%), Vintilă Alin Cezar (2%) şi Matei Alexandru Cătălin (2%).

Firma Atelier Media a avut, în trecut, o licenţă pentru un post local - Black Sea TV Constanţa – obţinută în 2013, după cum Paginademedia.ro a scris aici. După doi ani în care proiectul nu a fost lansat, Consiliul Naţional al Audiovizualului i-a retras licenţa.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    Daca te_ai uita si tu pa ***:))))
  • Doamna Gabi Lăzărescu Doamna Gabi Lăzărescu
    Ce întrebare, Iuliane! Cine nu știe în România cine este Dl Mihai Craiu?! Este un important vânzător de parfumuri. Pentru mai multe detalii poți să vizitezi situl myfragrance.ro, pentru unele produse poți cumpăra două la preț de unul. Sunt parfumuri de calitate, cu certificat de originalitate la niște prețuri foarte bune. Și sunt mărci pe care nu le găsești în magazinele obișnuite, ca de asemenea și ceaiuri de lux și produse cosmetice precum creme de față, de mâini și de corp, hidratante, antirid și alte cosmetice pentru bărbați și femei. Și nu în ultimul rând, arome de cameră. În plus, față de alți întreprinzători în domeniul parfumurilor, Dl. Mihai Craiu vinde și eșantioane de parfum la 2 mililitri pentru 13 lei. My Fragrance este un proiect Media Consulta Internațional.
  • Vali Vali
    Vad ca noul administrator al Dobrogea Tv este un angajat de paie al lui Comanescu, pe numele lui Alin Vintila. Se pare ca el este cheia insuccesului Black Sea Tv pe piata locala. Vom asista la un faliment in maxim un an.
  • Cornel Cornel
    Sa speram ca Gabriel Comanescu nu va duce in cap Dobrogea TV asa cum a facut cu Black Sea TV pe care nici nu a reusit sa o porneasca dupa 2 ani de incercari. Angajatii lui de pe platformele petroliere au salariile neplatite de 3,4 luni
  • Alina Alina
    In sfarsit se intampla ceva cu televiziunea locala..Felicitari domnule Comanescu!
  • Gabi Gabi
    Cum cine este Craiu? E cel mai prolific om de afaceri din media. Isi plateste angajatii in parfumuri.
  • name name
    esti un copil...
  • Iulian Iulian
    NU NE PASA
    Pana la urma cine naiba mai este si Mihai Craiu? Crai nu prea e.

Trimite un comentariu

sus