Skip to main content

(P) Platforma KidSpots a lansat o aplicaţie şi pentru dispozitivele Android

 
KS PDM mai
KS PDM mai

(P) De luna aceasta, părinţii, bunicii şi profesorii pot accesa platforma KidSpots şi prin intermediul aplicaţiei dedicate destinate dispozitivelor Android.

Publicitate

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe Google Play, de AICI.

Aplicaţia pentru dispozitive IOS este disponibila in Itunes inca din luna martie a acestui an, şi poate fi descărcată de AICI.

Platforma KidSpots reprezinta solutia pe care parintii o cauta de mult timp, aducand intr-un singur loc informatii utile, stiri, agenda culturala, si in primul rand, catalogul complet al locatiilor, activitatilor si evenimentelor pentru copii din 6 mari orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara).

Aplicatiile dedicate IoS si Android reprezinta o versiune simplificata a platformei, mai usor si rapid de utilizat de pe dispozitivele mobile, avand in prim plan facilitatea de localizare si identificare a activitatilor sau serviciilor de interes in legatura cu copiii. Asemeni versiunii website, localizarea se poate efectua pe orase, sectoare sau chiar pe zona de proximitate. Categoriile de locatii sunt diverse, de la scoli si gradinite pana la muzee si distractie, de la cursuri si ateliere pana la servicii medicale si psihologice.

Dincolo de accesul la informatii, KidSpots pune la dispozitia utilizatorilor un element indispensabil pentru zilele noastre: socializarea. Aplicatiile permit utilizatorilor sa recomande locatiile sau activitatile si evenimentele incercate, sa permita altor utilizatori si prietenilor sa fie informati sau sa cunoasca opinia personala, iar la randul lor, sa afle parerile si recomadarile altora. Utilizatorii se pot conecta prin inregistrare pe platforma dar si folosind contul de Facebook, totul fiind atat de simplu.

Afacerile care se adreseaza domeniilor de interes legate de copii se pot promova prin intermediul KidSpots, publicitatea fiind targetata specific pe segmentul relevant. Mai multe detalii se regasesc in pagina de Oferte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus