Skip to main content

ProTV, restructurări la staţiile locale: câteva zeci de persoane vizate, din tehnic şi administrativ. Ce spun oficialii postului despre măsuri

 
Pro TV
Pro TV

Pro TV restructurează staţiile locale ale postului. Din informaţiile Paginademedia.ro, câteva zeci de persoane sunt vizate (operatori, tehnic şi administrativ), din staţiile de la Constanţa, Iaşi, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Publicitate

Reprezentanţii Pro TV au declarat pentru Paginademedia.ro că măsura vine ca urmare a încetării transmisiei analogice terestre.

„Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii şi a operaţiunilor administrative la nivelul staţiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm”, au precizat reprezentanţii Pro TV.

Potrivit poziţiei Pro TV, “nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Ştiri Pro TV, iar corespondenţii locali vor continua să ofere telespectatorilor ştiri prin intermediul reţelei de staţii locale din principalele oraşe ale ţării”.

În urmă cu două săptămâni, Ştirile Pro TV a renunţat şi la trei dintre voice-overii programelor informative, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, vor urma şi alte măsuri de restructurare în departamentul de ştiri al Pro TV.

Poziţia oficială a Pro TV, pentru Paginademedia.ro, pe larg, despre măsurile de la staţiile locale:

“Modelul organizaţional Pro TV este construit cu scopul de a atinge obiectivele companiei şi de a alinia structura organizaţională cu misiunea sa. Compania Pro TV are reguli clare de guvernanţă corporativă, care stau la baza întregii activităţi, iar filozofia de business a echipei de management este construită pe leadership şi responsabilizarea echipei. Orice schimbare care poate apărea la nivel de echipă ţine cont de aceste coordonate, fără a influenţa calitatea conţinutului pe care îl oferim telespectatorilor şi a fi resimţită de către aceştia.

Ştirile Pro TV au câştigat încrederea telespectatorilor, prin respectarea celor mai înalte standarde de jurnalism, etică şi profesionalism, devenind astfel cel mai urmărit program de ştiri din România. Profesionalismul echipei Ştirilor Pro TV a fost confirmat de-a lungul timpului prin furnizarea de informaţii de încredere şi prin importantele campanii lansate, echipa noastră fiind singura din Europa Centrală şi de Est care a câştigat un trofeu Emmy. Echipa ştirilor va continua să stabilească cele mai ridicate standarde de jurnalism, profesionalism şi reputaţie pe piaţa de televiziune, continuând să fie principalul pilon de conţinut şi contribuind la consolidarea brand-ului Pro TV.

Nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Ştiri Pro TV, iar corespondenţii locali vor continua să ofere telespectatorilor ştiri prin intermediul reţelei de staţii locale din principalele oraşe ale ţării. În acest moment, Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii şi a operaţiunilor administrative la nivelul staţiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm.

Vom continua să oferim programe şi formate de top, să aducem valoare adăugată producţiilor Pro TV şi să livrăm telespectatorilor conţinut de calitate. Ca lider al televiziunilor din România, vom continua să inovăm constant şi în viitor, atât în ceea ce priveşte crearea grilelor, cât şi în strategia de programare. La începutul acestui an, Pro TV a adus în casele românilor producţii noi, bazate pe formate consacrate, precum Sunt celebru, scoate-mă de aici! şi Ferma Vedetelor. Totodată, vom continua să producem şi binecunoscutele show-uri Românii au talent, MasterChef, Vocea României, Visuri la cheie şi Las Fierbinţi.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yo Yo
    Cum e cu fostul vostru Director administrativ? De ce a plecat ? Si undela tvr
  • Yo Yo
    Cum e cu fostul vostru Director administrativ? De ce a plecat ? Si undela tvr
  • noi noi
    Da. Restrucuturari fara cap si fara directie. Dar se ridica vreunul sa zica ceva? Nu, stam toti pititi in spatele calculatoarelor si speram sa nu fim noi pe lista. Cum ar fi o zi in care nimeni nu scrie, nu pleaca la filmarre? Ignore total?? Sau sa se duca cineva sa ii intrebe pe gandacii de bucatarie supravietutori din redcatie ba tu ce p... faci? gen Lasconi, care o freaca de ani de zile, iar acum, ca veni criza a pus de o campanie. cea mai proasta de la protv, in care, urecheaza profesorii din cuca macaii ca nu au diplome Cambridge.Sau Calangiu Silviu, un zero barat, salvat de la acasa, pus doar cu numele producator pe doua emisiuni cu care nu are treaba. Sau Lucaciu si Donovici care au un job oau dau titluri pe stiri,ATAT, chestie care poate fi facuta de editori. Astia sunt supravietuitorii. cu buze maro. Restructurari facute pe simpatii si antipatii. Dar vine si randul lor!
  • Maria Maria
    Aceste restructurari se vor termina cu restructurarea lui Cesnavicius, Stella Litou si toti smecherii care s-au aciuat pe aici prin Romania. Si cu pretentii de profesionisti. Sant zero!
  • stefan stefan
    Ce sa mai zici cand te cheama din concediu de maternitate directoarea stirilor PRO TV, rugandu-te, aproape implorandu-te, sa ii ajuti sa renunti la concediu si sa iti dea cateva salarii dupa ce pleci... Este ilegal si imoral. Angajatii trebuie sa stie ca nu au niciun motiv sa dea afara si, sa renunti de buna voie, nu e ok. Da-i in judecata si vei castiga mult! Merita acesti non profesionisti, oameni care nu au nici o legatura cu media. Ei vor doar restructurare fara cap, fara coada, fara directie. Merita sa plateasca si au de unde. Doar au anuntat rezultate pozitive anul trecut. Deci profit. Deci sa plateasca! Sa le pomeniti numele este o rusine!
  • sandu sandu
    Scîrnăvicius...ştii bancul cu bufniţa..? Du-te acasa, că pute după tine..:(
  • sandu sandu
    Nu mai pupa atita in fund noii fanarioti...ca ai sa faci bube-n cerul gurii...Si stii vorba..uite ceru ...uite stele...uite capu...:)
  • john john
    Stii cam multe; e dubios!
  • anonim anonim
    asa fac la toate departamentele se folosesc de sefi pentru a da multimea afara,dupa aceea
    o sa-i dea si pe ei....acestia crezind ca ei vor ramine,... fac totul perfect....,pe rind le vine rindul la fiecare .....parca sunt nemtii de pe vremuri ca sa nu intru indetalii si cred ca asta se intimpla,cica se razbuna pe AS...
    astia nu sunt oameni sunt hiene..totul se va intoarce impotriva lor... ar trebui sa-i trimitem de unde au venit in tarile lor ,sa fim mai uniti ,sa nu le permitem sa-si bata joc sa-i umilim si noi ca sunt niste angajati nu dzei...
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Nu cunosc decât un singur reporter disponibilizat, e vorba de Dan Cârstea de la Tulcea care a fost înlocuit de Daniel Năstase care a venit de la Antena 1, în locul lui fiind numit Velicu Buță care era la Prima TV.

    Iar la Deva Nicoleta Medrea a fost însărcinată și s-a căsătorit, de aceea nu a mai apărut pe post o vreme.

    Dintre cameramani mai știu că a plecat Kristian Kosa la Digi24.Iar Mădălina Bucur care era la Bistrița s-a mutat la Brașov,în locul ei apărând Alexandra Saltan.

    Și la Brăila anul trecut a rămas doar Nicu Stupariu ca reporter și cameraman după plecarea Mihaelei Dan la Realitatea/TV Sud Est.Acum nu se mai știe mai nimic de el deoarece câteva știri din județ în ultimele două luni au fost realizate de Marius Grama și Dan Cucu,corespondenții pe Galați ai ProTV.
  • Allex Allex
    Dar acel Tumble va mai fi sau nu?
  • DRACU, fiica lui DUMNEZEU DRACU, fiica lui DUMNEZEU
    Procese oameni buni. Nu semnati nimic. Pun presiune sa semnati amiabil pt ca le e teama de procese. Pai...cate w/e ati lucrat? Cate zile de concediu ati avut? Si cei care faceati 3 joburi intr- o statie reporter, operator, sofer acelasi om....ati fost platiti pentru toate astea? jegosii!!! Huo Protv.!!!! Auzi, doamna G Popescu...se aude ca dupa ce isi fac treaba cu tine, esti pe faras!
  • geo geo
    Multi reporteri si cameramani de la statiile locale fusesera disponibilizati, in urma cu ceva vreme.
    In multe judete, au ajuns in situatia in care cameramanul este si reporter...iar microfonul - atunci cind mai apare in cadru - este tinut de altii...pentru ca s-au facut reduceri drastice de personal.

Trimite un comentariu

sus