Skip to main content

Reacţie rapidă la CNA: Forul discută de urgenţă emisiunea de ieri a lui Măruţă în care a apărut victima violului din Vaslui

 
set La Maruta
set La Maruta

Consiliul Naţional al Audiovizualului a reacţionat rapid după emisiunea de ieri a lui Cătălin Măruţă în care victima violului de la Vaslui a apărut pe post timp de câteva minute.

Publicitate

Este una dintre cele mai rapide reacţii ale forului de reglementare din audiovizual din ultima perioadă. Într-o şedinţă care va avea loc mâine, emisiunea de pe Pro TV figurează pe ordinea de zi.

Forul s-a autosesizat în acest caz, dar au fost primite şi câteva reclamaţii în legătură cu emisiunea-tabloid de la Pro TV.

Reamintim că tânăra a apărut în emisiunea La Măruţă timp de şase minute pe final, după ce, în primă fază a apărut mama acesteia. După emisiunea de ieri, au apărut numeroase reacţii dure la adresa deciziei celor de la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    Le propun celor de la PRO, Antene, Canal - pentru audiență - să îi aducă in emisiunile lor pe impricinati: pe fata (ca tot are 18 ani) si pe cei 7 și să facă reconstituirea în direct. Fiecare post va avea varianta sa, unghiuri "de abordare" diferite, promovari ca atare, succes de presa garantat, bani garla! Traiasca firmele care vor insera reclame in aceste programe. Apropos, Petrisor, de ce nu publici lista firmelor/brandurilor din emisiunea lui Maruta de ieri - asa cum ai facut cand cu scandalul de fiica Andei Calugareanu?
  • Marius Marius
    Dragi producatori si prezentatori de emisiuni. Lasati victimele in pace, nu le mai haituiti pentru rating ieftin, nu le mai infigeti cutitul in rana cu toate comentariile voastre aberante despre o situatie pe care nu o intelegeti. In cazul acesta, victima are 18 ani (!), este inca sub consiliere psihologica si ultimul lucru care ar ajuta-o in acest moment este sa devina "vedeta". Ocupati-va cu vedetele din showbiz-ul vostru de carton si faceti in continuare emisiuni regizate. Realitatea evident va depaseste.
  • sandica sandica
    Florin are dreptate.Nu conteaza cum isi traieste fata viatza sexuala.Nu i-a vrut pe handicapatii aia !acum sa plateasca pt fapta lor !
  • AnaC AnaC
    Je gu le, presupusa este DOAR apartenenta ta la specia umana. NU inseamna NU, infectie cu mentalitati troglodite!! Exista INCA tari cu mentalitati inapoiate ca a ta, unde violul nu e considerat viol decat daca victima este virgina........... BLEAH!! Sau, ca si la noi, unde cretinii comenteaza ba ca una are fusta scurta, ba ca de ce s-a urcat in masina de serviciu cu un coleg etc.............. In lumea civilizata, din care tu nu apartii, femeile sunt respectate!!!!!!
  • tbancu tbancu
    daca era de la A1 de ieri aparea un articol al carui titlu ar fi inceput asa: Derapaj... derapaj.... minora...
  • gigi gigi
    Imi place cum incerci de fiecare data sa salvezi imaginea prOTV-ului.Sunt sigur ca daca ar fi fost vorba despre Antena 1 sau alt post tv nu ai fi avut aceeasi reactie.
  • Danny Danny
    Iata-i treziti din letargie pe membrii CNA! Dar pentru cate altele trebuie sa se mai sesizeze, ar trebui sa stea continuu in garda, ca la ce e in televiziunile din Romania, vai si amar!
  • Florin Florin
    3 dintre agresori si-au recunoscut fapta. pe nimeni nu intereseaza viata sexuala a fetei de pana in prezent. Nu inseamna nu.
  • Florin Florin
    imi scapa mie ceva? fata nu are 18 ani? nu cred ca e prima persoana care a povestit in fata camerelor experienta sa traumatica.
  • geo geo
    Victima presupusului violul de la Vaslui a aparut la TV cu acceptul părinților...care au dat si ei declaratii peste tot unde au putut...pe la Pro TV...pe la Antene...pe unde li s-a acordat atentie...ca sa apere ”inocenta” domnisoarei. Ziaristii sa mearga in satul cu pricina sa culeaga marturii despre moralitatea ”victimei” si ”faptasilor”...eventual si a altor indivizi care au avut de a face cu ”victima”.
  • Adi Adi
    NENOROCIT este o caracterizare prea blanda pentru acest infect ordinar pe nume Maruta Catalin!! Iar JEG se potriveste perfect pentru Protv!!

Trimite un comentariu

sus