Skip to main content

SERIAL. Viaţă nedreaptă, la Acasă TV din 29 iulie

 
Viata nedreapta
Viata nedreapta

Acasă continuă din 29 iulie seria filmelor turceşti cu Viaţă nedreaptă. Serialul va intra pe tronsonul acoperit până acum de Trandafirul negru, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Publicitate

SCENARIU. Protagoniştii serialului sunt Mehmet şi Nermin, care sunt profund îndrăgostiţi unul de celălalt. Amândoi trăiesc într-o suburbie a Istanbulului şi încearcă din răsputeri să scape de sărăcie, muncind din greu. Singura lor dorinţă este să se căsătorească şi să aibă o locuinţă frumoasă. Mehmet este sondor pe un şantier naval, iar Nermin lucrează ca manichiuristă într-unul dintre cele mai cunoscute saloane din oraş. Cu toate că încearcă foarte mult, niciodată nu reuşesc să strângă suficienţi bani pentru a-şi îndeplini visul.

Nermin începe să-şi piardă speranţa în ceea ce priveşte căsătoria, iar unul dintre tinerii înstăriţi din Istanbul, Ender, se îndrăgosteşte de ea la prima vedere. Din acel moment, soarta lui Nermin ia o altă turnură. Începe să se apropie din ce în ce mai mult de viaţa luxoasă a lui Ender şi se îndepărtează de iubirea vieţii ei, Mehmet. După ce aceasta petrece o noapte împreună cu Ender, nu mai are o altă opţiune decât să se căsătorească cu el. Părăseşte pentru totdeauna viaţa săracă pe care o avea, dar şi pe singurul bărbat pe care-l iubea cu adevărat, şi începe o nouă viaţă alături de tânărul bogat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oana oana
    Imi place ,se pune accent pe realitate si pe unele principii care cumva le-am pierdut pe drumul progresului in regres,a timpului....capitivant si la suflet
  • abdu rehab abdu rehab
    grozav, asta mai trebuia, Acasa sa fie plina de turcisme. incetul cu incetul toate Posturile se vor imbolnavi de Gripa otomana. mai rau de atat chiar ca nu se poate.
  • leila leila
    o poveste de dragoste frumoasa cu un final din pacate tragic,specific serialelor turcesti
  • Vali Vali
    tu esti ciprica de pe forumul acasa?
  • andrei-constantin andrei-constantin
    praf .... iar serialul difuzat de la 19 deja a esuat, mai mult de 2,0% rtg nu sare iar pe comercial e si mai rau nu atinge 1,0% rtg,turcismele trebuiau sa se dea numai la kanal d si lumea a cam inceput sa se sature de ele ,euforia tv nici nu sa regasit in top seriale cu serialul turcesc care l-au dat difuzat dar acuma urmeaza si antena 1 ....nu tot ce zboara se mananca si daca unii fac succes cu acest tip de seriale nu toti vor avea parte de asta ....
  • Iulian Iulian
    Astia de la Acasa mai au contract cu TELEMUNDO si TELEVISA?

Trimite un comentariu

sus