Skip to main content

Ştirile Pro TV, studio nou în toamnă. Strategie nouă pentru Pro Cinema şi Acasă Gold. Agenţia 2ActivePR, consultanţă pentru PRO TV

 
Andreea Esca
Andreea Esca

Pro Cinema şi Acasă Gold vor avea o strategie de programare nouă, cu un posibil nou nume pentru Gold. Ştirile Pro TV vor fi transmise dintr-un studio nou, după cum a anunţat Aleksandras Cesnavicius.

Publicitate

Evenimentul întâlnirii cu presa a fost organizat în colaborare cu agenţia 2activePR, cu care Pro TV a început o colaborare din 2014.

Detalii, în continuare:

- Ştirile Pro TV vor avea un nou studio. Acesta va fi folosit pentru programul informativ al staţiei începând din această toamnă.

- Strategie nouă pentru canalele Pro Cinema şi Acasă Gold. Pe Pro Cinema vor fi filmele artistice, în timp ce pe actualul Acasă Gold vor fi difuzate serialele internaţionale de succes.

- Acasă Gold are o problemă de percepţie, drept pentru care oficialii Pro TV iau în considerare chiar un rebranding total, cu un nume nou. “Gold trimite la producţii de calitate, dar vechi. Acasă trimite la telenovele”, a explicat Cesnavicius motivele unui rebranding.

- Agenţia 2activePR lucrează cu Pro TV pe servicii de consultanţă PR. Agenţia oferă consultanţă pe comunicarea corporate a Pro TV, pe proiecte punctuale. Colaborarea dintre 2activePR şi Pro TV a început anul trecut, fără a afecta departamentul de PR al companiei. 2activePR a colaborat cu Pro TV şi pentru organizarea întâlnirii cu presa de ieri.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Rămân la aceeaşi părere pe care am avut-o şi acum ceva timp: Acasă Gold e un post care nu-şi are rostul şi nu înţeleg pentru ce mai insistă cu el. E absurd să te-mparţi între două canale când ar putea foarte bine să trimită conţinutul de pe Gold pe ProCinema şi să facă unul singur.

    Mi se pare mult mai praf ProCinema-ul actual decât cel care era înainte. Toată dimineaţa sunt doar reluări cu Măruţă şi La Bloc - care s-a difuzat de 50 de ori în ultimii 3 ani, deja şi-a pierdut din farmec. Iar Măruţă, e-n reluare oricum pe ProTV şi la 6, şi la 10, pentru ce să-l mai dai şi-a treia oară? Umplutură!

    Îmi aduc aminte c-aveau nişte documentare pe vremuri cu prăbuşiri de avioane şi seriale de investigaţie & descoperiri. Ar fi putut să facă un program frumos în felul următor: documentarele astea dimineaţa (08-12), serialele nou-achiziţionate de pe Gold (12-18) şi filmele de pe ProTV în prime-time (18-00) - oricum ProTV se va concentra mai mult pe producţii locale, pot fi aduse filmele aici pentru a promova mai bine postul. Noaptea e OK cu teletext. (01-07) Ar fi frumos un ProCinema în stilul AXN, nu umpluturi cu Măruţă, Îngeraşii, La Bloc, Inimă de ţigan şi alte rahaturi.

    Ăsta ar fi un exemplu de ProCinema, la fel cum ar fi un exemplu dacă s-ar renunţa şi la ţigănismele de două parale care au început s-apară pe ProTV şi AcasaTV. Au fost scoase serialele americane şi înlocuite cu turcisme, filme indiene şi ţigani. E pe zi ce trece mai de rahat!

    Să nu mai zic de Sport.ro care se bazează mai mult pe datul cu părerea decât pe sport (nu ai cum să-l compari cu posturi ca Eurosport & DigiSport) sau MTV RO care trăieşte din câteva clipuri leşinate, probabil aşteaptă să li se ducă licenţa ca să scape de el mai repede - nici ei nu îi mai dau şanse.
  • Zelist Blog » Blog Archive » 02 – 08 iulie 201
    […] 2activePR lucreaza cu Pro TV pe servicii de consultanta PR. Agentia a gestionat componenta de PR a evenimentului “Zilele […]
  • abdu rehab abdu rehab
    Buftea si Radiourile (PROFM si InfoPRO) erau ale PROTV-ului, acum nu mai sunt ca au fostvandute, si in curand vor fi vandute si posturile TV.
  • Marcel Marcel
    Va invit sa cititi o postare care spune tot ce a ramas nespus:

    /// Ma tot intalnesc intamplator cu fosti colegi din PRO TV care ma tot intreaba de unde am informatii despre ce se va intampla cu " nava amiral " a MediaPRO. ///

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=434078793461035&id=315016468700602
  • Ceausescu Ceausescu
    "Ca bine le zici" abdu... Ce treaba are televiziunea PROTV cu posturile de radio si studiourile de film buftea?
  • abdu rehab abdu rehab
    pai daca Buftea e acum a lui Bobby Paunescu, si Radiourile rcs-ului, atunci e clar, PROTV-ul se va duce din ce in ce mai jos in viitor,acum ce vedem e SFARSITUL imperiului MediaPro, un sfarsit lung si dureros.
  • Iulian Iulian
    Chiar merita StirilePROTV studio nou, performant. Sunt cei mai buni la stiri si cred ca in aceste stiri trebuie sa se investeasca mult, nu in emisiuni gen Maruntica
    .
    Cat despre AcasaGold, ei au copiat acel "GOLD" de la SAT.1 GOLD, doar ca au modificat putin. >>>>>> http://prntscr.com/7qbk8w (SAT.1) & http://prntscr.com/7qbkvb (AcasaGOLD)

Trimite un comentariu

sus