Skip to main content

VIDEO. Băsescu şi Ponta, Nervoşi pe presă, cu aceeaşi replică. Ponta către o jurnalistă TVR "aşa aţi primit ordin". Traian Băsescu, deranjat de un reporter Antena 3: "aşa ţi-a spus turnătorul să întrebi?"

 
Victor Ponta_TVR
Victor Ponta_TVR

Ziariştii au fost astăzi ţinta „înţepăturilor” lui Victor Ponta şi ale lui Traian Băsescu. Atât premierul, cât şi fostul preşedinte, au avut acceaşi replică, atunci când au fost abordaţi de reporteri: "aşa ţi s-a spus să întrebi?"

Publicitate

PONTA - TVR. Primul a fost premierul Victor Ponta, vizibil deranjat de un reporter TVR, la intrarea în sediul PSD din Kiseleff. Întrebat de jurnalista TVR dacă ştie despre existenţa unei rezoluţii PSD care priveşte pierderea funcţiei de membru a guvernului pentru cei care sunt inculpaţi pentru fapte de corupţie. Victor Ponta i-a replicat: „Dumneavoastră sunteţi de la TVR? Şi ştiţi pentru ce fapte de corupţie sunt eu sau aşa aţi primit ordin?" Acesta i-a întors apoi spatele jurnalistei înainte ca aceasta să-i dea un răspuns.

BĂSESCU - ANTENA 3. De cealaltă parte, Traian Băsescu a avut o discuţie aprinsă cu o jurnalistă de la Antena 3. Subiectul disputei a fost posibila construcţie la Bucureşti a celei mai mari moschei din Europa. „Au apărut filmuleţele cum că dumneavoastră aţi fost cel care aţi decis ca acel teren să meargă către Turcia”.

Nemulţumit de întrebarea jurnalistei, Traian Băsescu s-a întors chiar înainte să urce în maşina sa replicându-i: „Dragule, aşa ţi-a spus turnătorul să întrebi? Uite, îţi spun eu pentru turnător (...) Domnişoară dragă, agresivitatea dumneavoastră arată că sunteţi de la şcoala turnătorului Felix, dar vă explic. Ce,vă jigneşte că vă spun că sunteţi de la şcoala turnătorului Felix?!”, i-a spus Traian Băsescu jurnalistei.

Victor Ponta - reacţie nervoasăReacţia premierului #Ponta, la întrebarea colegei noastre...http://goo.gl/e6Y4d1

Posted by TVR1 on Monday, July 13, 2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omar omar
    La nu pe vremea sta impart aceeasi celula la Rahova. atunci or sa aiba timp sa raspunda la orice intrebare...
  • Daniel Daniel
    breaking news: merge site-ul, asta e adevarata stire.

Trimite un comentariu

sus