Skip to main content

Vine Cheful, dar mai devreme. Pro TV a schimbat ziua de difuzare a emisiunii

 
Vine CHEFul! (2)
Vine CHEFul! (2)

UPDATE. Emisiunea nu va mai fi difuzată nicia stăzi, fiind înlocuită de un film artistic (detalii, AICI).

Publicitate

S-au răzgândit. Emisiunea Vine Cheful va reveni pe sticlă de astăzi, de la ora 22.30. În ciuda faptului că producţia prezentată de Victor Melian fusese iniţial programată pentru joi, 23 iulie, de la 21.30.

Emisiunea ce îşi propune să salveze de la faliment restaurante aflate în impas, a fost difuzată la începutul acestui an, dar oprită de la difuzare după numai două ediţii, din cauza rezultatelor slabe din audienţe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Vine Cheful a fost a doua, după Kanal D, la nivel naţional şi urban şi prima pe publicul comercial. După a doua ediţie, Pro TV a decis să scoată emisiunea din grilă, lăsând în locul ei reality-show-ul Ferma.

Şeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a declarat într-o întâlnire cu presa că au existat producţii care nu s-au ridicat la aşteptările reprezentanţilor postului fără a da însă nume. „Anul acesta am avut câteva proiecte care nu s-au ridicat la aşteptările noastre şi care au fost mutate din program, pentru moment. Apoi le-am trimis din nou la editare pentru a vedea cum pot fi acestea transformate în mai bine. Le readucem apoi în low season ca să vedem cum reacţioneză publicul la ele”, a spus şeful Pro TV, într-o întâlnire cu presa de pe 7 iulie (pe larg, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kkozoo kkozoo
    Postati va rog audienta antena 1 Panduri vs steaua.
  • Dan Dan
    Diseara e film de la 21:30 la 23:30: the double

    http://www.protv.ro/program/
  • iulia1 iulia1
    Astia de la Pro vor sa devina un fel de Prima TV. Doar Prima face o multime de modifizari in grila fara nici un rezultat.
    Intr-un an-doi Pro-ul se va duce la vale.
  • Dan Dan
    se pare ca nu. nu mai dau nici supertrip, nici vine cheful. diseara e film: the double

    http://www.protv.ro/program/

Trimite un comentariu

sus