Skip to main content

Alex Livadaru, producătorul general al departamentului video al Mediafax, părăseşte şi el compania lui Adrian Sârbu

 
Alex Livadaru 2
Alex Livadaru 2

Alex Livadaru 2
Sursa foto: Remus Achim, Gandul.info

Publicitate

După Cristian Tudor Popescu, Florin Negruţiu şi Claudiu Pândaru, încă unul dintre oamenii de la vârful Mediafax Grup părăseşte compania. Este vorba de Alex Livadaru.

Livadaru a fost producătorul general al departamentului video din grupul Mediafax. A venit în grupul lui Adrian Sârbu în toamna anului trecut la câteva luni de la plecare lui din Pro TV, unde a lansat emisiunea România, te iubesc ;i a fost apoi content manager al site-ului stirileprotv.ro. A coordonat, printre altele, campania Vreau Preşedinte, din perioada alegerilor pentru preşedinţia României, când Gândul a funcţionat ca un post TV de ştiri online.

De altfel, Livadaru ar fi urmat să fie producătorul general al televiziunii LaŞtiri.ro, care a fost abandonat. Lucian Mândruţă a luat licenţa, dar a renunţat la ea după numai trei luni, în urma unor neînţelegeri cu Adrian Sârbu.

Contactat de Paginademedia.ro, Alex Livadaru nu a comentat informaţia legată de plecarea lui din grupul Mediafax.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sefu de partid sefu de partid
    pionierule, rectifica te rog. nu ai cum, stiu :)) asa ca scriu eu
    este vorba de cel mai avansat cameraman din univers care face cele mai bune filmari pe numele lui complet Catalin Ion Sanda. O jigodie infecta de specie umana, la fel ca prietenul lui, Septimiu Sarateanu, care "nu a fost in stare" sa-l dea afara timp de aproape doi ani cu toate ca dadea rateu dupa rateu si avea reclamatii peste reclamatii de la colegi.
  • pionieru pionieru
    hahaha ce mai angajati model!!!!!!!! eu le-as cere o lista cu ce au realizat de cand au ajuns la mediafax. sa vezi ras =))))

    dar vai, ce stim noi si nu stiu multi?? domnul septimiu sarateanu cea mai mare trompeta, lingau si sifon are si pistol :))) si-a cumparat sluga pistol ca sa nu-l bata lumea pe strada ca prea multa lume a suparat. sau sa nu-si ia bataie in trafic ca face scheme ca si catalin sanda, prietenul lui bun, care are castet in masina si si-o cauta in trafic sa se bata cu lumea :)))

    va rugam, nu ne privati de o noua stire lacrimogena despre cel mai bun cameraman care paraseste mediafax.

    Ceva de genul : SOC! Catalin Sanda, cel mai imens si profesionist cameraman paraseste mediafax! Omul cu venele taiate pentru femei, care are castet in masina ca sa se bata cu lumea in trafic. Cel care tamponeaza intentionat alte masini in trafic ca sa-i opreasca si sa se bata putin cu ei ca nu prea raspund asa cum doreste cameramanul la atacurile verbale. cel care s-a certat cu 99,99% din mediafax.

    Va rugam
  • nume nume
    "încă unul dintre oamenii de la vârful Mediafax Grup părăsește compania. Este vorba de Alex Livadaru."

    unu : Grea pierdere
    doi : Cine dracu o mai putea sa-l inlocuiasca pe acest PROfesionist
    trei : Alt "greutz" care nu producea nimic, pe bani multi.
  • george george
    De cand Sarbu nu mai este la CME si ProTv Mediafax se va inchide incet dar sigur

Trimite un comentariu

sus