Skip to main content

Compania Brandient, premiu internaţional de design pentru o copertă Biz

 
Brandient
Brandient

Compania de strategie de brand şi design Brandient a fost premiată cu distincţia Red Dot Award in Communication Design. Premiul este acordat pentru designul original de literă folosit pentru coperta revistei BIZ, dedicată mediului de afaceri din Singapore.

Publicitate

„Brandient a conceput o serie de litere-simbol din monumentele arhitecturale unice din Singapore, reuşind – într-o abordare esenţializată şi printr-un stil grafic de sorginte asiatică – să redea pulsul magic al efervescentului oraş-stat. Astfel, fiecare literă din SINGAPORE este de fapt o glifă inspirată de un monument real – ’S’ sugerează forma celebrului Merlion, simbolul naţional, pe când ’E’ ia forma modernului Marina Bay Sands Hotel, şi aşa mai departe”, spun într-un comunicat reprezentanţii Brandient.

Este pentru prima dată când România primeşte premiul Red Dot Award. Câştigătorii vor lua parte la o ceremonie oficială, la Konzerthaus, în Berlin, pe 6 noiembrie 2015.

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari şi mai prestigioase competiţii internaţionale de design şi se acordă anual unor lucrări excepţionale în disciplinele Product Design, Design Concept şi Communication Design. Anul acesta, juriul a fost compus din specialişti în design din 13 ţări – practicieni, profesori, jurnalişti şi critici. (Alina-Elena Vasiliu)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Am fost la red dot museum.e o ghena in essen unde sunt expuse bude soncolaci de wx
  • Cristian Cristian
    Interesant, dar e nevoie de explicații ca să înțelegi ce-i cu literele acelea.

Trimite un comentariu

sus