Skip to main content

DE LA EI. ‘nteresant, ‘nteresant, ‘nteresant, ‘nteresant… Radu Banciu, blocat dis-de-dimineaţă câteva minute dintr-o problemă tehnică

 
Radu Banciu blocat
Radu Banciu blocat

VIDEO. Reluare cu probleme pentru emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV. Dimineata, la 6.30, o secvenţă din emisiune s-a blocat timp de câteva minute.

Publicitate

În cele câteva minute, cuvântul “nteresant” s-a auzit de câteva zeci de ori, în buclă. În momentul în care s-a blocat, Radu Banciu, aflat chiar în ultimele secvenţe ale emisiunii, citea o întrebare “interesantă” din tabloidul Click: “Cum să faci 12 km în cinci ore?” Răspunsul: treci podul de la Giurgiu.

Blocajul s-a produc din cauza unei defecţiuni tehnice şi a fost semnalat pe Facebook de către jurnalistul Răzvan Chiruţă:

Defecţiune de dimineaţă la B1. Amuzant este faptul că - destin, coincidenţă :) - se repetă numele lui Băsescu in textul de jos. In plus, dacă ascultaţi atent, defecţiunea dezvăluie involuntar principalul motiv pentru care există in România majoritatea televiziunilor de ştiri.

Posted by Răzvan Chiruţă on Monday, August 3, 2015

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Esti sigur ca s-a blocat?
    Pare sa fie un montaj.
    Inteleg ca s-a blocat video-ul, insa nu trebuia sa fie probleme si cu logo-ul si cu crawul unde sa vede o saritura specifica taieturilor la montaj. Si ceasul nu se misca de la 06:30 sau cat arata el acolo.
  • Tiberiu Tiberiu
    Se mai incurca omul ce sa-i faci. Cu totii gresim, nimeni nu e perfect.
  • alfa_alfa alfa_alfa
    N-aţi văzut ce s-a îngroşat '1'-ul şi ce s-a subţiat 'b'-ul din siglă?
  • alfa_alfa alfa_alfa
    N-aţi văzut ce s-a îngroşat '1'-ul şi ce s-a subţiat 'b'-ul din siglă?

Trimite un comentariu

sus