Skip to main content

Eurosport promovează Săptămâna Europeană a Sportului prin hashtagul #BeActive

 
eurosport US Open
eurosport US Open

Eurosport sprijină campania „Săptămâna Europeană a Sportului”, promovând iniţiativa pe parcursul transmisiunilor de la turneul de tenis US Open şi de la turul de ciclism Vuelta, informează canalul TV.

Publicitate

Sloganul campaniei este ”Be Active!”, iar hashtagul cu acelaşi nume (#BeActive) va fi afişat pe ecran, în vreme ce experţii Eurosport vor susţine proiectul on-air, prin comentarii, pentru a inspira populaţia să fie activă pe parcursul Săptămânii Sportului.

Promovarea se va face şi online, pe eurosport.com, unde utilizatorii vor găsi întrebări şi jocuri interactive disponibile în cinci limbi. Acestea vor fi distribuite şi pe Facebook, oferindu-le participanţilor ocazia de a afla cât de activi sunt în comparaţie cu alţi europeni, în baza datelor dintr-un sondaj pus la dispoziţie de Uniunea Europeană.

În perioada 22 august-13 septembrie, vor fi difuzate spoturi TV, în cadrul transmisiunilor de la evenimentele sportive.

Campania se derulează în contextul turneului de tenis US Open, care are loc la New York, între 31 august şi 13 septembrie, şi al ultimului Mare Tur de ciclism din acest sezon, de la Vuelta (22 august – 13 septembrie).

Iniţiativa proiectului „Săptămâna Europeană a Sportului” aparţine Comisiei Europene şi are ca scop încurajarea europenilor să fie activi. Campania se desfăşoară în perioada 7-13 septembrie. (Alina-Elena Vasiliu)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus