Skip to main content

EXCLUSIV. Moise Guran a batut palma cu postul de ştiri Digi 24

 

UPDATE. Postul Digi 24 confirmă printr-un comunicat informaţia legată de Moise Guran. Comunicatul, la finalul articolului

Publicitate

La revedere, TVR! Emisiunea lui Moise Guran se va vedea la o altă televiziune decât postul public. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Moise Guran a ajuns la o înţelegere cu postul de ştiri Digi 24.

Venirea lui Moise Guran a fost anunţată în interiorul canalului de ştiri deţinut de RCS în urmă cu câteva minute.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea va fi realizată în acelaşi regim în care se producea la TVR, o coproducţie Digi 24 - compania Biziday. Totodată, venirea lui nu va afecta programul economic Business Club realizat în prezent de Stelian Muscalu la Digi 24.

Contactat de Paginademedia.ro, Moise Guran a declarat că "în curând vom face un anunţ oficial", fără să precizeze care va fi direcţia.

Digi 24 a fost indicat drept cel mai potrivit post pentru emisiunea Biziday şi în urma unei consultări pe care Moise Guran a avut-o cu cititorii blogului Biziday, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

„Unde v-ar plăcea să urmăriţi Biziday”, i-a întrebat Moise Guran pe români într-o postare pe site-ul emisiunii. După ce realizatorul TV a  decis să nu mai prelungească contractul cu televiziunea publică, unde a realizat emisiunea Biziday timp de cinci ani,  Guran i-a consultat pe telespectatori la ce televiziune l-ar vedea.

Chestionarul lui Moise Guran a adunat în mai puţin de o zi peste 4.400 de comentarii, iar un procent covârşitor dintre cei care au răspuns chestionarului au ales Digi24.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Moise Guran a fost văzut în ultima săptămână patru redacţii: Realitatea TV, Digi 24, B1 TV şi Prima TV.

Digi 24 a confirmat printr-un comunicat înţelegerea cu Moise Guran. Comunicatul Digi 24:

"Din această toamnă, echipa Biziday se alătura proiectului Digi24. Moise Guran şi colegii săi vor realiza emisiunea „Biziday” şi campania “Clubul celor care muncesc în România” la Digi24. “Emisiunea Biziday este una de conţinut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm şi să comentăm, să explicăm pe înţelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri şi fără prejudecăţi. Aceasta este definiţia Digi24, compatibilitatea este evidentă şi deci alegerea mea nu a fost una dificilă”, spune Moise Guran, realizator Biziday.

Digi24 rămâne consecvent angajamentului de acurateţe, echilibru şi echidistanţă pe care şi l-a asumat în faţa telespectatorilor. Ne dorim să fim cea mai consistentă alternativă la oferta de informare şi ne întărim echipa cu care să ne atingem toate obiectivele. “Ne bucurăm că ni se alătura un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacţii, am lucrat împreună şi am continuat să colaborăm chiar şi atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24”, spune Cosmin Prelipceanu, redactor-şef Digi24."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Cred ca prin primavara a inceput sa negocieze cu gigi
  • Cszimir Cszimir
    Asta Cu prelipceanu care vorbeste in numele digi e grozava. La cat prapad a facut mongoloidul, se vede mandria de meltean facut caporal dupa ce si-a turnat camarazii in ochii lui. Partea frumoasa e ca a ramas tot redactor sef, adica a prins un post de adjunct cand a ramas singur in camera.
  • Klausro Klausro
    Mariana tu vorbesti ca sa nu taci am impresia.
  • Cristian Cristian
    Cred că Moise Guran o să aibă emisiune de Luni până Vineri, de la 22:00.
    Iar Muscalu o să aibă o altă emisiune economică Sâmbătă și Duminică.
  • mariana mariana
    Domnisoara Cretu, tu daca ai pile la conducere si daca stii gramatica bine, o sa ai prelungiri de contracte fara multe emotii. In schimb sefa la corespondenti nu o sa fii niciodata pentru ca nu ai cum........intelegi?
  • Florin Florin
    a fost cea mai bune alegere pentru Guran. Problema e ca Digi avea o emisiune cu specific economic zilnica. Daca aceasta mutare inseamna ca Digi va renunta la acea emisiune, economia mai pierde din spatiul tv.
  • ion ion
    Digi24 este singurul post de stiri. Dececnt, echilibrat, profesionist.

    Tocmai de aceea, Stelian Muscalu este preferatul meu, alaturi de Moise.

    Amandoi sunt foarte buni in ceea ce fac, sper sa reuseasca sa ramana amandoi la DIGI24.
  • Popescu Popescu
    Digi 24 era alegerea logica.
    Ca acolo mai e si Muscalu, cu o emisiune care seamana si nu seamana cu Biziday, s-ar putea sa nu conteze prea mult.
    Oricum, de ceva vreme alde Guran vorbeste mai putina economie si mai multa politica, ceea ce va face din plin la noua pravalie. Sigur ca e mai interesant sa-ti dai cu parerea despre Iohannis si Ponta (ma rog, despre ultimul inca o saptamana, doua) si sa crezi ca ai cotit natiunea pe directia buna, decat sa o tii langa cu cursul, pe care oricum il tine Isarescu pe loc de trei ani.
  • ștefan ștefan
    Mariana teasigur că nu lucrez la RCS RDS
  • mad79 mad79
    Am carte de gramatica la subpret,n-ar fi rau sa profiti de ocazie :-)
  • mad79 mad79
    Am carte de gramatica la subpret,n-ar fi rau sa profiti de ocazie :-)
  • Bogdan Bogdan
    Mariana....tu esti de la Romania TV cred. Ori OTV. Ca altfel nu imi explic ce cauta "ț-i" acolo :))))
  • Oster Oster
    @mariana haha buna asta cu contractul pe 6 luni.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @Brusc Willis. Da, știrea a apărut prima dată pe Paginademedia.ro, aici:

    http://www.paginademedia.ro/2015/08/prima-tv-si-a-cerut-insolventa-cand-are-termen-postul-tv-detinut-de-cristian-burci-trasnitii-isi-cer-banii-in-instanta/
  • igig igig
    Prima TV, care astazi si-a anuntat insolventa. Intr-adevar, ar fi fost alegerea cea mai buna.

Trimite un comentariu

sus