Skip to main content

Povestea Cristinei Simion, fostul manager al Edipresse, care a investit într-o galerie de artă din Nuremberg, la TVR 1. Când se difuzează emisiunea

 
cristina-simion
cristina-simion

RECOMANDARE. Postul public TVR 1 difuzează în weekend un material despre Cristina Simion, fost director general al companiei Edipresse România, un profesionist al industriei de media cu peste 20 de ani de experienţă.

Publicitate

Cristina Simion a condus Edipresse România pânâ în urmă cu trei ani, când compania a fost achiziţionată de Ringier. Ulterior, s-a stabilit în Germania, la Nuremberg, unde a investit într-o galerie de artă.

Cristina Simion a cumulat peste 20 de ani în industria media din România, cei mai mulţi în poziţii de management. Pe lângă partea de publishing, a fost activă în organizaţiile de profil: a contribuit la înfiinţarea actualului Birou Român de Audit al Tirajelor, a fost membru în conducerea IAA.

Materialul va fi difuzat de TVR 1 în cadrul emisiunii Cealaltă Românie, produsă de Irina Păcurariu sâmbătă, 8 august, de la ora 9.30.

Cristina Simion, carte de vizită:

  • 2013 – A investit la Nuremberg în propria galerie de artă – Tiny Griffon Gallery U.G.
  • Decembrie 1997 – februarie 2012: a lucrat la Edipresse AS România, unde a fost, pe rând, director de marketing, director general adjunct şi managing director.
  • Membru al boardului United Way România timp de aproape şase ani şi secretar general al International Advertising Association – IAA România timp de peste trei ani.
  • Visiting professor la Universitatea A. I. Cuza din Iaşi timp de nouă ani.
  • Profesor la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării între 1997 şi 1999
  • 1996-1997: Director de marketing, publicitate şi distribuţie Nord Est Media Group
  • 1993-1996: corespondent local Radio Europa Liberă
  • 1993-1995: director de programe şi apoi Managing Director Radio Nord-Est, Iaşi
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus