Skip to main content

Răzvan Fodor lasă Vorbeşte lumea pentru MasterChef

 
Razvan Fodor
Razvan Fodor

Răzvan Fodor a anunţat că renunţă la emisiunea Vorbeşte lumea pentru filmările la MasterChef. El a făcut anunţul chiar astăzi în prima parte a emisiunii în care este co-prezentator alături de Vica Blochina, Sore şi Nadine.

Publicitate

„Am tot vorbit că începe sezonul nou MasterChef şi că va trebui să plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureştiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului MasterChef, dar voi intra în direct cu voi de acolo şi vă voi aduce informaţii la cald, din culise”, a declarat Răzvan Fodor, astăzi, la Vorbeşte lumea.

Fodor va reveni de mâine în platoul MasterChef, pentru filmările unui nou sezon, anunţă postul de televiziune.

„Programul de filmare al celei mai urmărite competiţii culinare din România va fi unul extrem de aglomerat, care prevede şi probe în deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Răzvan să fie alături de colegele lui, Nadine, Sore şi Vica, în fiecare zi, de luni până vineri.”, anunţă reprezentanţii postului.

Din această săptămână, odată cu lansarea grilei de toamnă, emisiunea Vorbeşte lumea este împărţit în două, de la ora 12.00 la 16.00, fiind întreruptă timp de o oră de ştirile de la ora 13.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Vorbește lumea că ...audiențele sunt tare modeste.

Trimite un comentariu

sus