Skip to main content

SEZOANE NOI. La Măruţă revine luni la Pro TV. Cabral rămâne în grilă, dar la altă oră. Vorbeşte lumea la altă oră

 
Catalin Maruta 2015
Catalin Maruta 2015

Emisiunea La Măruţă revine în grila Pro TV începând de luni, 31 august, de la ora 17.30. În noul sezon, Măruţă nu va mai avea band - primul sezon din istoria emisiunii fără trupele Zero şi Red blonde.

Publicitate

După intrarea lui Măruţă în grilă, Ce spun românii, emisiune prezentată de Cabral între 18.00 şi 19.00 se mută pe alt interval orar. Emisiunea va fi pe post între orele 16.00 şi 17.00.

Vorbeşte lumea va avea alt interval orar în noul sezon. Dacă programul era iniţial între orele 15.00 şi 17.00, de luni, 31 august, începe la ora 14.00 şi se termină la 16.00, înainte de Cabral.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iche Iche
    De trebuie tabloidizat continutul. Mi se pare ca emisiunea e destul de echilibrata, doar ca nu e bine programata. Raman la parerea mea ca emisiunea ar merge mai bine ca matinal.
  • iulia1 iulia1
    Nu scapam de MamaliGUTA.
  • Miki Miki
    Daca se poate, va rog sa postati si ceva noutati din grila postului Acasa Tv.Multumesc frumos.
  • Expertul, Expertul,
    Preferam ca Maruta sa fie programat la 16.00. Cabral a facut o treaba buna cu Ce spun romanii de la 18.00, iar show-ul este unul foarte curat. La Vorbeste Lumea trebuie concediate urgent cele 3 prezentatoare si gasita o noua partenera pentru Fodor, iar continutul trebuie tabloitizat.

Trimite un comentariu

sus