Skip to main content

TENIS. Eurosport transmite turneul US Open, la care participă cinci românce printre care şi Simona Halep

 
US Open 2015
US Open 2015

Eurosport şi Eurosport 2 transmit în direct ultimul turneu de Mare Şlem al anului în perioada 31 august - 13 septembrie, anunţă postul de televiziune. România are 5 reprezentante pe tabloul feminin de la Flushing Meadows. Pentru Simona Halep acesta e turneul de Mare Şlem cu cele mai slabe performanţe, ea jucând aici doar optimi de finală în urmă cu 2 ani. Acum, Simona porneşte din postura favoritei cu numărul 2 şi o va întâlni în deschidere pe Marina Erakovic din Noua Zeelandă.

Publicitate

Adversarele celorlalte românce de pe tablou: Irina Begu vs Olga Govorţova (Belarus), Alexandra Dulgheru vs Angelique Kerber, Monica Niculescu vs Alexandra Panova (Rusia) şi Andreea Mitu vs Teresa Smitkova (Cehia).  Dintre acestea, doar Andreea Mitu are meci în prima zi.

Finalistele de anul trecut, Serena Williams joacă în primul tur cu rusoaica Vitalia Diatchenko în timp ce Caroline Wozniacki o va avea ca adversară pe Jamie Loeb din Statele Unite. Maria Şarapova este cea mai mare absenţă de pe tabloul feminin, rusoaica fiind nerefăcută după o accidentare mai veche.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adina adina
    aici spune Lucie cum se pronunta numele ei :

    https://www.youtube.com/watch?v=OW-ZkJn-dWc
  • Ioana Ioana
    Pentru Gabi, pe cehoaica o cheama Šafářová, se pronunta Șafarjova
  • gabi gabi
    Si tot pt comentatori: pe cehoaica o chema Safarova, nu Șafarjova
  • gabi gabi
    Sa-i aduca cineva aminte celui care comenteaza meciurile lui Nadal ca spaniolul este stangaci, deci nu are cum sa loveasca cu "o dreapta formidabila". Face aceleasi greseli de comentariu la fiecare meci pe care-l joaca Nadal.
  • Roby Roby
    Pe mine ma dispers ca nu stie sa comenteze in romana! Mai baga si cate un cuvant in engleza!! Eu nu ii inteleg! Care smecheria!!?
  • V V
    Nu stiu cum il cheama pe tipul asta care comenteaza acum (meciul Federer - Mayer) dar ma dispera handicapatul: dupa fiecare cuvant care se termina in "r" si nu numai adauga un "shh". Rezulta ca pronunta "Fererershh", "Mayershh"... La inceput mi s-a parut caraqhios dar cu timpul devine enervant.
  • ștefan ștefan
    Hai că ești rău dedata asta
  • Adrian Adrian
    Din pacate pentru tenis si nu numa(vezi fotbal)i, Eurosport are comentatori foarte slabi. Noroc ca se pot viziona meciuriel si pe Eurosport in limba engleza. Cei care au smart card de la Dolce sau Digi.

Trimite un comentariu

sus